2777
2789
عنوان

دلم گرفته

119 بازدید | 20 پست

سلام به همه امشب خیلی دلم گرفته خیلیییی من بعد پنج سال باردار شدم نمیشدم تا پنج سال اینقدر از خدا خاستم گریه دکترای مختلف  تا بالاخره حامله شدم از شانس من شوهرم بیکار شد 😭😭الان که به این بچه نگاه میکنم دلم میخاد بمیرم اخه بچم شیر خشکیه چون شیر من کم بود وسیرش نمیکرد الان هر هفته باید دل نگران تمون شدن شیر خشکش باشم 😭😭😭 الان میفهمم وقتی خدا چیزی به ادم نمیده خب اصرار بی خودی نباید کرد واقعا من باعث بد بختی این بچه طفل معصوم هستم که حتی از پس سیر کردن شکمش بر نمیاییم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم خیلی زور بزنه پول کرایه خونه بده وخرج خونه اونم نه انچنانی در حد سیب زمینی ماکارونی قبل بچه دار شدن چه فکرایی که نمیکردم که بچه بیاد ال میشه بل میشه ولی الان از خودم بدم میاد این بچه طفل معصوم هیچ گناهی نداره من باعث شدم بیاد تو این زندگی که هیچی نداریم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

شما چرا ناراحتی شوهرت باید عذاب وجدان داشته باشه خوب بیشتر تلاش کنه شغلش چیه؟

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
شوهرم خیلی زور بزنه پول کرایه خونه بده وخرج خونه اونم نه انچنانی در حد سیب زمینی ماکارونی قبل بچه دا ...

خدا بزگه روزی رسون خداست منم این روزا رو داشتم الان خداروشکر وضعمون خوب شده

اي واي.... استرس نگير  طلايي چيزي برا روز مبادا نداريي؟

نه عزیزم طلاهامو همون سال اول فروختم ماشین خریدیم بعدم موقع ارزونی فروختیم تا یکی تمیز تر بخریم که یه دفه ماشین چند برابر شد و ووو پول ماشینم دادیم رهن خونه اخه از شانس من صابخونه بیرونمون کرد وجای دیگه گرفتیم که سه ملیون بود زهنش خونه اولی یه تومن بود اینجا دوتومن رهن دادیم اضافه ویه تومنم برا جا ب جایی اثاث کشی خرج شد از پول ماشین بقیش هم خرج بارداری دکتر زایمان وووو شد 

الهی عزیزم نمیتونی از کس وکاری قرض بگیری

نه بابامه که خودش پیره ونمیتونه سر کار بره پدر شوهرمم که همینجوری خودش مونده بقیه هم که ندارن داشته باشنم خب نمیدن 

منم بچم لاغره دلم میخواد براش گوشت گوسفند بگیرم یکم جون بگیره  ولی نمیتونم دلم میگیره هعععععییی

😭😭😭خیلی سخته واقعا 

عزیزم میدونم بچه کوچیک دادی ولی خودتم باید بری سرکار تا ی کمکی به شوهرت بشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
شما چرا ناراحتی شوهرت باید عذاب وجدان داشته باشه خوب بیشتر تلاش کنه شغلش چیه؟

کارگر ساده یه روز کار هست باز میبینی ده روز بیکار

عزیزم میدونم بچه کوچیک دادی ولی خودتم باید بری سرکار تا ی کمکی به شوهرت بشه

بچم پنج ماهشه نمیتونم بزارمش کجا پیش کی 

بچم پنج ماهشه نمیتونم بزارمش کجا پیش کی 

مثلا معلم مهد بشو بچه خودت هم بزار پیش بقیه بچه ها ...میدونم سخته ولی چاره ای نیست ....یا کار تو خونه انجام بده مثل بافتنی خیاطی خیلی کارای دیگم هست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
کارگر ساده یه روز کار هست باز میبینی ده روز بیکار

شما بچت خیلی کوچیکه که کاری دست و پا کنید اما شوهرت دنبال یه کار دیگه باشه تو این گرونی نمیشه که این جوری گذروند خدا خودش کمکت کنه انشاء الله  روزهای سخت هم میگذرن

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔