2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
عزیزم میدونم بچه کوچیک دادی ولی خودتم باید بری سرکار تا ی کمکی به شوهرت بشه

بعد چه کاری برم من سواد درست حسابی ندارم 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
مثلا معلم مهد بشو بچه خودت هم بزار پیش بقیه بچه ها ...میدونم سخته ولی چاره ای نیست ....یا کار تو خون ...

عزیزم معلم مهد منو نمیخان که تا کلاس پنجم درس خوندم بعدم این کاریی که شما میگی نیاز به سرمایه اولیه داره 😭😭

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم معلم مهد منو نمیخان که تا کلاس پنجم درس خوندم بعدم این کاریی که شما میگی نیاز به سرمایه اولیه ...

وای پس درس نخوندی😔 عزیزم اگه میتونی ی حرفه ای یاد بگیر مثل بافتنی یا آرایشگری... برو حتما ی کاری یاد بگیر ..همسایه ما بافتنی میبافه هر ی تیکه 100 یا 150 مزد میگیره ...باید تلاش کنی ... فیلم های بافتنی دانلود کن از رو فیلم یاد بگیر ...بعد کم کم برو خیاطی یادبگیر درآمدش عالیه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
وای پس درس نخوندی😔 عزیزم اگه میتونی ی حرفه ای یاد بگیر مثل بافتنی یا آرایشگری... برو حتما ی کاری یا ...

دنبال  خیاطی رفتم کلاسش یک ملیون پونصد میخاست چرخ خیاطی هم خب میخاد دیگه اونم کم کمش دست دوم دوتومن خب من الان برا پول یه قوطی شیرخشک موندم اونوقت این پولو چه جوری بدم 😥😢

دنبال  خیاطی رفتم کلاسش یک ملیون پونصد میخاست چرخ خیاطی هم خب میخاد دیگه اونم کم کمش دست دوم دو ...

خب بافتنی که میتونی انجام بدی سرمایه ای هم نمیخواد فیلم هم از آپارات دانلود کن ببین ... بعدش هم کم کم سفارش میگیری ...باید از کم شروع کنی بعد پولاتو جمع کن برو خیاطی هم یاد بگیر فقط خیلی تمرکز داشته باش و تلاش کن حتما موفق میشی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دنبال  خیاطی رفتم کلاسش یک ملیون پونصد میخاست چرخ خیاطی هم خب میخاد دیگه اونم کم کمش دست دوم دو ...

تازه اگه مروارید دوزی و ترمه دوزی بلد باشی یا کار دست روی لباس که عالیه.....از کم شروع کن مونده هزارتومن هزارتومن بزار کنار برو یاد بگیر از آپارات هم کمک بگیر خیلی خوبه... مطمئن باش اگه خوب یاد بگیری و سفارش بگیری شناخته میشی کم کم