2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3594291/چله-سوره-مریم-برای-بارداری

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
فقط بیخیال باش و استرس نداشته باش

خیلی میترسم زندگیم خراب بشه شوهرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم ولی میترسم زندگیمون بخاطر بچه خراب بشه از طرفی هم هزینه ای وی اف نداریم

خیلی میترسم زندگیم خراب بشه شوهرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم ولی میترسم زندگیمون بخاطر بچه خراب بشه از ...

باورت میشه همین استرسا بدترش میکنه

فکرای بد نکن

و بیخیال باش

ماهی که بیخیال باشی باردار میشی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

ببین من پریودم نامنظم بود خیلی هم چاق بودم 3ماه بود ول کرده بودم دیدم خبری نیس رفتم عکس رنگی انداختم دکترم نمینوشت برام میگفت زوده رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتم دوساله ول کردم بچه دار نمیشم اونم میخواست کلی ازمایش بنویسه گفتم اول میخوام عکس بندازم اونم بازور قبول کرد نوشت خلاصه عکس انداختم اما خداروشکر مشکلی نداشتم بار بود لوله هام

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
تهرانم عزیزم

همسرتم مشکلی نداره؟

اگر ک جفتتون سالمید ک شکر 

فقط تغذیه تون رو درست کنید..

طبق مزاج و طبعتون غذا بخورید چیزای مضرم حذف کنید یا کم کنید کم کم مثلا نوشابه کنسروی ها فست فود سوسیس کالباس روغن ناسالم ماکارانی ذرت گوشت گوساله گوشت مرغم خیلی کم کنید..

طبق فصلم خورد و خوراکتون باشه مثلا فصل سرد باید چیزای طبع سرد مصرف نشه..

دارچین گل محمدی زنجبیل  و دمنوش کاسنی ودمنوشهای مفید دیگ بابونه سنبل الطیب آویشن هر دفعه یه کدومو بخورید چای نخورید ...

سویق_گندم#  

سویق_سنجد#  

این دوتا سویق خیلی بدنو برا بارداری آماده میکنه بخورید حتما

باردار ک شدی سر بارداریت ولی دیگه گیاهی چیزی نخور چون تو باردادی فرق میکنه قضیه اینا برا قبل بارداریتونه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خیلی میترسم زندگیم خراب بشه شوهرم خیلی خوبه خیلی دوسش دارم ولی میترسم زندگیمون بخاطر بچه خراب بشه از ...

گلم شما بزودی انشالله باردار میشی کافیه ذهنیتتو درست کنی و تغذیه تم رعایت کن خدا خودش خیلی بزرگه کمک میده..

راستی اگر اضافه وزنم داری حتما کرزش کن اگرم نداری حداقل تو خونه یه مقدار ورزش کن چون الان هوا سرده میگم تو خونه‌..ورزشم خیلی خوبه خواب خوراکتم به وقت باشه استرس نداشته باش ارومم باش

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
همسرتم مشکلی نداره؟ اگر ک جفتتون سالمید ک شکر  فقط تغذیه تون رو درست کنید.. طبق مزاج و طبعتو ...

ممنون از کمکت عزیزم چای خیلی میخورم نمیدونستم بعد سویق سنجد چطوریه

گلم شما بزودی انشالله باردار میشی کافیه ذهنیتتو درست کنی و تغذیه تم رعایت کن خدا خودش خیلی بزرگه کمک ...

۵۰ کیلو هستم انشالا خدا از دهنتون بشنوه خیلی خستم بخدا

ببین همون ماهی که میخواستم عکس بندازم از روز اول پریودی قطره ویتاگنوس خوردم تا 20پریودی هرشبم موقع خواب روغن سیاه دونه میمالیدم به شکمم ماساژ میدادم هر شب عسل سیاه دونه میخوردم من داشتم خودم رو آماده میکردم برا دوماه دیگه که رحمم آماده بشه تازه قصد داشتم خودم رو لاغر کنم همون ماه که اینا رو مصرف کردم عکس رنگی انداختم دکتر گفت بخاطر عکس رنگی باید این ماه حتما جلوگیری کنی عفونت نگیری منم جلو گیری کردم و با جلوگیری باردار شدم خداروشکر اول لطف خدا بوده دوم لطفا خدابوده اما مطمئنم بعداز لطف خدا سیاه دونه عسل ویتاگنوس روغن سیاه دونه بی اثر نبوده حتما امتحان کن انشالله نتیجه بگیری بزودی زود

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
ببین همون ماهی که میخواستم عکس بندازم از روز اول پریودی قطره ویتاگنوس خوردم تا 20پریودی هرشبم موقع خ ...

حتما امتحان میکنم ولی الان دو ماهه لکه بینی دارم قهوه ای