2777
2789
سلام. من یه دختر ۲۴ ساله م با فوبیای ویرجین نبودن. راستش هیچی به خودم وارد نکردم. فقط وقتی ۱۳_۱۴ سال ...

سلام دوست عزیز. احتمال آسیب دیدگی در ح صفر هست مگر فشار بقدری شدید باشه که آسیب به ناحیه واژن وارد کنه. برای اطمینان خاطر باید معاینه بشید 

این چه حرفیه عزیزم. من ماما هستم وچند سال تو پزشکی قانونی  کار کردم

ببخشید یه سوال 

من ۱۱سال که بودم یک‌ماژیک رو‌تا اخر کردم تو‌واژنم چون کنجکاو بودم 

الان ۱۵سالمه اصلا دیگه نکردم‌وقتی فهمیدم اینطور موضوع هارو اما میترسم پاره شده باشه ببخشید بیشتر توضیح میدم وقتی نگاه میکنم چسبیده به هم اما خیلی زور که میزنم اروم باژ میشه نمیدونم پاره شده یانه تروخدا بگین امکان دکتر رفتن ندارم 😔😔😔😔😔😔😔😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید یه سوال  من ۱۱سال که بودم یک‌ماژیک رو‌تا اخر کردم تو‌واژنم چون کنجکاو بودم  الان ...

ببخشید که دیر جواب دادم. اگر خونی ندیدی خیر پاره نشده و آسیب ندیده ودر ضمن اگر حلقوی باشه احتمال آسیب نزدیم به صفره

ببخشید که دیر جواب دادم. اگر خونی ندیدی خیر پاره نشده و آسیب ندیده ودر ضمن اگر حلقوی باشه احتمال آسی ...

منم یه سوالی داشتم 

من یبار خارش گرفتم نوک ناخنم تیز بود این دیواره ها ک حالت زبری داره رو خاروندم نیسم سانت انگشتم رف داخل ولی دیواره های ک حالت زبر دارع رو خاروندم بند انگشتم یکم خونی شد یه ربع یکم دل درد داشتم بعدش خوب شدم ممکنه پد د م پاره شده باشه؟🥺

این چه حرفیه عزیزم. من ماما هستم وچند سال تو پزشکی قانونی  کار کردم

عزیزم سلام شما ماما هستین میشه به سوالم جواب بدی دست بوست میشم مرسی من یه روز شب خواب آلود رفتم سرویس بهداشتی البته ببخشید انگشت اشاره ام رفت تو اونجا نه خونی اومد نه دردی داشتم البته دستم به یه استخوان خورد که به نظرم دو سر بود یه دفعه به خودم اومدم و کشیدم بیرون حتی یه چند روز پریود عقب افتا فکر میکردم چون به اون دست زدم به خاطر همون از مامانم پرسیدم و نشون دادم گفت هیچی نمیشه به معلم بهداشت گفتم گفت اگه انگشتت باشه و ناخن نداشته باشه هیچی نمیشه منم که ناخن ندارم یعنی میخورن اگه میشه جواب بده دارم روانی میشم 

خوشگلم هایمن اصلا پاره نمیشه و هیچکس چه پزشک قانونی چه پزشک زنان و...نمیتونه تشخیص بده از هایمن که کسی رابطه جنسی داشته یا نه‌پس نترس اصلا متوجه نمیشن چون هابمن هزار شکل متفاوت داره اگرم یه زمان هایمنت کشسانی نبود و اسیب دید بهشون بگو کاری نکردی و سر حرفت بمون چون بخاطر چهارتا خراش کسی نمیتونه‌متهمت کنه کاری کردی افرادب که هایمن اسیب پذیر دارن ممکن حتی با بلند کردن وسایل سنگینم اسیب ببینه اگرم اسیب پذیر نباش و کشیانی باش که اصلا هبچی یه خراشم برنمیداره مقل دست و بقیه اعضای بدن هایمنم چیز عجیبی نیست الکی بزرگش کردین

سلام هیچ دکتری نمیتونه باکره بودن یا باکره نبودن زن رو تشخیص بده، حتما مقاله سازمان جهانی بهداشت رو بخونین الان یه مدرکم براتون میذارم

“So, doctor, can you check my daughter's virginity? can you tell me if she is still a virgin?” No, . There is no physical sign that indicates the virginity of a woman: in fact, no physical examination will be able toevaluate the virginity of a human being

ترجمه:"پس دکتر، آیا می توانید باکره بودن دخترم را بررسی کنید؟ می توانید به من بگویید که آیا او هنوز باکره است؟ نه ما نمی توانیم. هیچ علامت فیزیکی که نشان دهنده باکرگی یک زن باشد وجود ندارد: در واقع هیچ معاینه فیزیکی قادر به ارزیابی باکرگی یک انسان نیست

میتونید خودتون گوگل کنید و ببینید

ببخشید که دیر جواب دادم. اگر خونی ندیدی خیر پاره نشده و آسیب ندیده ودر ضمن اگر حلقوی باشه احتمال آسی ...

ببخشید من یک سوال داشتم دیروز در حد یکی دو بند انگشت انگشت رفت داخل من بعد پنچ ساعت خون دیدم و اینکه اون روز روز آخر پریودی بود

هایمن فقط با دخول آسیب میبینه نه باانگشت و نه بافشار آب و نه از بلندی پریدن

آیا انگشت می‌تواند به پرده بکارت آسیب برساند؟

همانطور که در قسمت‌های قبل اشاره شد، وارد شدن هر جسم خارجی به درون واژن، به پرده بکارت آسیب می‌رساند. انگشت نیز جز اجسام خارجی است و با وارد شدن آن به درون ناحیه تناسلی، باعث آسیب رساندن به پرده بکارت و گاهی به پاره شدن آن نیز می‌شود.

پی نوشت:ببین من اینو تو اولین چیزی که گوگل بالا آورد برام خوندم پس احتمالش هست بازم مواظب باشین.