2777
2789
دکتر وقتی دختر باشی اصلا معاینه نمیکنه  من نامزدم ولی دخترم  دکتر هیچوقت معاینم نمیکنه&n ...

قبل ازدواج برو پزشک قانونی بگو معاینه کنن نوع پرده بکارتو بهت بگن ک بدونی قراره چی بشه من نوع پردم حلقوی بودش رفتم پزشک بهم گفت بهم برگه داد با مهرو امضا چون تو این نوع پرده خونریزیو این چیزا نیست بعضیا فک میکنن نداری ولی اگ رفته باشی گواهی سلامتتو گرفته باشی دیگ خیالت راحته اینو خواهرانه بهت گفتم عزیزم

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمرا برم بدم میاد  😂🤦🏻‍♀️ من خیلی دردم میاد  نمیتونم تحمل کنم  چه کنم

اخرش ک چی عزیزم اینطوری حداقل خیالت راحته کاری نمیکنن میخابی رو تختای مخصوصشون اونام فق با ی چراغ معاینه میکنن همین

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
هایمن فقط با دخول آسیب میبینه نه باانگشت و نه بافشار آب و نه از بلندی پریدن

چرا عزیزم با انگشت ، ضربه یا فشار آبم ممکنه آسیب ببینه البته احتمالش کمه ولی هست دیگه بدتر از پرده ی گوش نیست که با یه ضربه هم ممکنه پاره بشه

خانوما فک کنم اسی برا عفونتش رفته دکتر و انگشت دکتر رفته یذره روشن فکر باشین😑 مثل من ذهنتون منحرف ...

نه عفونت و خارش داشتم خودمو خاروندم ترسیدم مشکلی باشه رفتم دکتر گفت سالمه

چرا عزیزم با انگشت ، ضربه یا فشار آبم ممکنه آسیب ببینه البته احتمالش کمه ولی هست دیگه بدتر از پرده ی ...

این چه حرفیه عزیزم. من ماما هستم وچند سال تو پزشکی قانونی  کار کردم

این چه حرفیه عزیزم. من ماما هستم وچند سال تو پزشکی قانونی  کار کردم

پس من خیالم راحت باشه؟آخه یه بار بعد از این که آب با فشار بهم پاشید در حد یکی دو لکه خون روی لباس زیرم دیدم و تا یکی دو روزم دل درد داشتم پس دلیل این خون بی موقع و این درد چی بوده؟شش هفت سال از این اتفاق میگذره و من همچنان از بزرگترین ترسای زندگیم اینه که اتفاقی واسم افتاده باشه لعنت به اونی که اسم این غشاء رو گذاشت پرده ی بکارت من نمیدونم چه ربطی به باکره بودن داره😐

پس من خیالم راحت باشه؟آخه یه بار بعد از این که آب با فشار بهم پاشید در حد یکی دو لکه خون روی لباس زی ...

به احتمال زیاد غشای خارجی از بدنت پاره شده وهایمن نیس.برای اینکه خیالت راحت بشه باید معاینه بشی... 

به احتمال زیاد غشای خارجی از بدنت پاره شده وهایمن نیس.برای اینکه خیالت راحت بشه باید معاینه بشی...&n ...

سلام. من یه دختر ۲۴ ساله م با فوبیای ویرجین نبودن. راستش هیچی به خودم وارد نکردم. فقط وقتی ۱۳_۱۴ سالم بود. اولین پریودام. با نااگاهی تمام دنبال راهی بودم که متوقف کنم پریودمو، حتی ساعتای بیشتری دستشویی میموندم که شاید تمامش بیاد و تموم بشه بره. تو این فاصله که حتی به مامانم نگفتم کی پریود شدم. یه عمل عجیب انجام میدادم و نمیدونم از کجا به ذهنم رسید. اونم اینکه فشار شدید آب رو به داخل میگرفتم(بدون وارد کردن شیلنگ) و برا فشار بیشتر آب، انگشتمو دهانه ی شیلنگ میذاشتم. برا همین یاذمه شیلنگ و خودم فاصله داشت. به گمون خودم باعث میشدم خون زودتر ازم بره. نمیدونم چند وقت تکرارش کردم.فقط ترس ش باهام بود از وقتی که یه کم فهمیدم. تو گفتگو ها فهمیدم تجربه کار در پزشکی قانونی رو دارید. واقعا میترسم برم معاینه. توو یه شهر کوچیک خصوصا... با همچین والدین دگم و بسته ای که حتی در مورد پریود هم بهم چیزی نگفتن. دروغ چرا؟!میترسم. بعد ها با سرچ فهمیدم خیلیا اینکار رو میکردن و جالب اینه که برای خود ارضایی. ولی من لذتی نمیبردم. زود متوقفش کردم. چون تاثیری تو روند کاهش خونریزی نداشت:( از قبلش و تا بعدشم پریودای دردناکی داشتم. الان عادت کردم ولی هیچوقت مسکن نخوردم. یه وقتا بهترم. یه وقتا دردناکتر.نظز شما چیه؟ ویرجینم؟