2777
2789
عنوان

کیا خارجن؟

192 بازدید | 19 پست

الان باکوام 

البتع اولش خیلی ترسیدم 

با اینکه زیاد رفتم خارج از کشور اما ایندفعه چون ما رشتیم مرز توی استارا بود ماشینو اونجا گذاشتیم بقیشو یه راننده باکویی مارو برد که همش با تلفن اروم حرف میزدو حرکتش خیلی مشکوک بود بعد یه جای بی راهه نگه داشت که کم مونده بود منو و نامزدم سکته کنیم!

یعنی زرد شده بودیم ارزو میکنم هیچوقت این حسو تجربه نکنید چون کم مونده بود بیهوش شم از ترس اینم از اول سفرمون خدا اخرشو بخیر کنه😐😑😂

حالا اخرش هزارجور معذرت خواهی کرد چون من فشارم افتاده بود نگو داشت با دوست دخترش حرف میزد و ما چه فکرا که نکردیم😑😑😑هنوزم به خودم نیومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐خب با هواپیمایی چیزی میرفتین خواهر

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
اولا عضویت مبارک. بعدش نمیدونم چرا احساس میکنم مردی. طرز نوشتارت یه جوریه

باشه تو فکر کن من مردم عزیزم معلوم نیست خودتون چقدر دروغ میگید تو زندگیتون که فکر میکنید همه دروغ میگن ببخشیدا ولی شما به من توهین کردی منم جوابتو دادم😐😑

برای تفریح رفتین حالا خوب هست

اره خیلی پیشرفته حالا فردا عکساشو میزارم الان تو هتلیم فردا حتما عکس میگیرم از برج ها برج شعله و خیلی چیزا که من هنوز اسمشونو یاد نگرفتم😉

تعریف کنید قشنگه چقدر کرایه ی ماشین از مرز تا باکو دادید؟! هوا چطوره؟!، 

۸۰ مینات 

فقط رفتا حالا برگشتم باید بازم ۸۰ مینات بدیم

هوا هم خوبه زیاد سرد نیست خوشبختانه ولی همه پالتو تنشونه