2777
2789
عنوان

شب چله ي نامزد پسردايي همسرم !

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 50 پست
وقتی شوهرت میره دیگه به اون مربوط نیست توهم برو

نه شوهرم نميره. خانوما ميرن فقط. اگه بخوايم بريم شوهرم با من مياد خونه زندايي و مردا اونجا ميمونن خانوما ميرن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شوهرم نميره. خانوما ميرن فقط. اگه بخوايم بريم شوهرم با من مياد خونه زندايي و مردا اونجا ميمونن خا ...

خو توهم نرو اگه زنگ زد گفت بیا برو

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
احتمال داره ولی خوب وقتی دعوت کرده شما دوست داری برو چیکار ب نظر مادرشوهر داری

راستش بدم نميومد برم ولي مادرشوهرمم اخلاقش يه جوريه كه يه سري كارا به نظرش معني بي احترامي به خود آدم رو ميده! و هي تاكيد داره آدم بايد احترام خودش رو نگه داره. مي ترسم برم و اين از اون كارا باشه !   

چه نگاه مثبتي .. خوشمان آمد    

برو ولی  حالا هپلی  نرو اینبار رو

برو ارایشکاه بده یه رنگ خوشگل دربیارند یه براشینگ خوشگلم کن لباس پلوخوریت بپوش برو 

خدایا،مرا آن ده که آن به
راستش بدم نميومد برم ولي مادرشوهرمم اخلاقش يه جوريه كه يه سري كارا به نظرش معني بي احترامي به خود آد ...

اوکی پس اید حرفشو تو لفافه بهت گفته اخه گفته دخترا هم نمیان اگه باهاش راحتی ازش بپرس بنظرتون بیایم یا نه چطوری بهتره؟

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
راستش بدم نميومد برم ولي مادرشوهرمم اخلاقش يه جوريه كه يه سري كارا به نظرش معني بي احترامي به خود آد ...

اگه با خواهر شوهرها اکی هستی‌زنگ بزن بگو شماها چرا نمیرین 

منم دیدم شما نمیاید دودل شدم 

ببین نظرشون چیه

خدایا،مرا آن ده که آن به
والا... اگه رسم دوطرفه باشه عیبی نداره وگرنه خیلی زیاد میشن عروس و دختر و داماد عمه... تازه بقیه ...

اينجور كه مادرشوهرم ميگفت به همه نگفته. فاميل خيلي زيادن و سه تا خانواده رو با دخترا گفته . مادرشوهرم من فقط دوتا عروس داره كه ما رو هم گفته.

عقدن یا ازدواج کردن؟ واسه من فکرنکنم اصلا چیزی بیارن انقدر خسیسن😐 

نامزدن فقط. انگشتر نشون بردن.

زندايي يه پسر داره و يه دختر. همسرشم فوت كرده. بخاطر همين خيلي واسه بچه هاش مايه ميذاره.

تو حساس نباش عزيزم.. واقعا خوشبختي به اين چيزا نيست