2777
2789
عنوان

کمککککک

131 بازدید | 12 پست

بچه هامن صب داشتم میرفتم دانشگاه با عجله پام خورد ب پایه میز خیلی درد گرفت رفتم اوتجا بعد یه ساعت دردش یادم رفت الان اومدم خونه دیدم انگشتم کبود شده وقتی ام ک را میرم یکم درد میکنه امکان داره شکسته باشه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو عکس بگیر شوهرمنم دیشب انگشت پاش شکسته امروز دکتر بود دکتر گفته شکسته ولی لازم نیست گچش بگیری فقط ببندش خودش جوش میخوره

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

یادش بخیر دستم داغون شده بود انگشت کوچیکه😂✌🏻باد کرده بودا اصن نمیتونستم تکونش بدم کریه میکردمممم فکر کردم الانه دستم قط بشه😐رفتم عکس گرفتم کفت پوکی استخون

دوستمون درست میگه اگه شکسته بود دردش خیلی شدید بود و حالت تهوع داشتی شوهرم دیشب حالت تهوع داشت ان شالله زودتر  خوب میشی

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند