2777
2789
عنوان

واي شما هم اينجوري اين؟😭😤

200 بازدید | 15 پست

مي خوام شب بخوابم كه صبح زود پاشم همه كارامو كنم بعد ولي مثل امشب خب خوابم نبرد اومدم بيدارم تا الان صبح زودم كه پا ميشم نماز و بعد يا نمي خوابم يا بخوابمم يكم بعدش پا ميشم صبحانه شوهرمو بدم بعدم كه رفت خب خوابم مياد ميگم يكم بخوابم مثلا تا ساعت نه ساعتم ميزارم بعد خواب ميمونم يا دوباره ساعت مثلا ميزارم تا نيم ساعت يه ساعت ديگه 

يهو پا ميشم ميبينم ظهر شد يا ساعت يك يا دو هست😭😭😭😭الانم دوباره تا الان بيدار بودم ساعت چهاره😭😭😭😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دراز بکش  ۲۰ دقیقه بدون حرکت بمون مغز گول میخوره فکر میکنه خوابیدی بعد واقعا میخوابی اینو علم میگه منم همیشه این کارو میکنم الانم که میبینی بیدارم بخاطر اینکه قراره برم مسافرت واس همون مثل جغد بیدارم😄

دراز بکش  ۲۰ دقیقه بدون حرکت بمون مغز گول میخوره فکر میکنه خوابیدی بعد واقعا میخوابی اینو علم م ...

واي بعضيا ميگنخوابتون نميبره پاشين از رخت خواب بياين بيرون منم كلافه شدم تو رخت خواب پا شدم اومدم جاي ديگه

آره منم تعجب كردم آخه الان دو اينا بود من نگا كردم😭😭😭امشب خوابم ديرترم شد تازه گشنمم هست خوش بحا ...

منکه فردا تا ۱ خوابم البته کار هرروزمه😁

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
من قبلا اینجوری بودم خوب شده بودم ولی الان باز یه مدته هرشب تا الان بیدارم از اونورم یکسره تا ۱۲:۳۰ب ...

آره منم همين طور😭

فك كنم بعضيا كه الان بيدارن همه با هم هم درديم😂😂

من شبایی که شوهرم شیفته تا این ساعتا بیدارم بعد تا ۱۲نیم اینا خوابم شوهرمم ۱۲،۱میاد همچین با اخم نگام میکنه که تا ظهر میخوابم بعدش باید پاشم هول هولی ناهار درست کنم وای استرس گرفتم از الان

دخترمم تا من خوابم اینم میخوابه باز اگه ۹،۱۰ پامیشد منم بیدار میشدم کارامو میکردم