2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 73410 بازدید | 74 پست
۱۸ماهست،کمتر شده بود حس میکنم تمدیدش کرد نمیدونم....

تمیدید کرده  صد درصد نگفته 

والا ژل لب ک جذب نشه و بمونه  باید تخلیه بشه  ....باراول بویژه   ....ژل  بار اول ۸۰ درصدش میره  اصولا ... احتمالا دخترخاله شما تمدید کرده  بازدوم موندگاریش  بیشتر

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسمش الانسه گرون تر از ژلای عادیه ولی فوق العادس هر سی سی ۲۵۰۰ هستش

پوووووف  لعنتی... ولی اینکه  بمونه  بدون ضررم  باشه ارزشش و داره 😍

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
عاالیه فکر کن کلاژن که بهترین چیز برای صورت هستش رو به صورت تزریق میکنن خیلی خوب میشه 

اوهوم  واااقعااااا👌

یکسال تا یک سال و نیم میمونه برای لب ژوویدرم هم هست که ۱۹۰۰ هستش ولی پرفکتا بزنید با اینکه ارزون تره ...

منم پرفکتا زدم خیلی خوبه و الان 8ماهی میشه ک زدم تاالانش ک دست نخورده مثل روز اولشه دیگه نمیدونم چقد بمونه

هر سال یبار؟تا کی باید بزنین؟هزینش چنده

تا هروقت ک دوستداشته باشی.اگه ژلی ک برات استفاده میکنن ژل خوبی باشه اره تا 1سال هم موندگاره ولی بنظرم خواسی بزنی یکم تزریق کن اینجوری طبیعی تر خوشگلتره 

2790
2778
2791
2779
2792