2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 73001 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که ۱سالع زده

عزیزم  ژلی ک جذب نشه هم  خوب نیست خطر داره ....اتفاقامن شنیدم ژل تا یکسال باید دیگه جذب بشه حتما

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
بیشتر ببینید
نه عزیزم ضرر ندارن نترسید

مرسی عزیزم  ان شاالله 😍

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
بیشتر ببینید
آره نرمه ،دست زدم کامل نرم بود ،گلوله هم نشده بود 

ژلای الان با یکی دوسال پیش خییلی فرق کرده مام قبلا میزدیم هفت هشت ماه میموند الان سره دوماه میره دیگه فقط پرفکتا میزنیم

عزیزم  ژلی ک جذب نشه هم  خوب نیست خطر داره ....اتفاقامن شنیدم ژل تا یکسال باید دیگه جذب بش ...

برای لب بله بعد از یکسال و نیم نباید بمونه اما برای صورت ژل کلاژن دار اومده که کلاژن فشرده شدس و چون جذب کلاژن طولانی تره چهار سال جذبش طول میکشه

برای لب بله بعد از یکسال و نیم نباید بمونه اما برای صورت ژل کلاژن دار اومده که کلاژن فشرده شدس و چون ...

عه واقعا...چ ژلی عزیزم  قیمتشم  بگو

بیشتر ببینید