2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 39 پست

استوری گذاشتن بدون اجازه ازصاحبش اشکال داره بخاطرهمون قضایا که خودت گفتی... اما اونادیگه خیلی کینه ای بازی دراوردن.. 

نروعروسی وقشنگ درجوابشون بگو فکرنکنم بتونم بیام همین

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
خیلی شیکو مجلسی انفلوانزا گرفتم چند روزه

به گوششون میرسونن جاسوس داخلی دارن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگه همه عکساشونو گذاشتن

گفت عکس گذاشتن نگفت عکس عروس و داماد رو گذاشتن . شاید عکس تبریک گذاشته بودن . ولی من خودم اگه بودم همه ی فامیل هم عکس عروس و داماد رو استوری میکردن من می خواستم بذارم اجازه میگرفتم 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
نيازي به بهونه نيست رك بگو وقتي مني كه انقد صميمي بوديمو عقد دعوت نكردي بهونه اوردي ولي خيليارو دعو ...

برام دعوت شدن و نشدن عقد مهم نیست ولی وقتی از کسی می‌پرسی و میگه معلوم نیست و چند روز بعد متوجه میشی که خبری بود ناراحت کننده است ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم خب نامزد بودن شاید دوست نداشتن همه بفهمن شما برای استوری کردن عکسای دیگران باید ازشون اجازه می ...

تمام فامیل عکسهاشون رواستوری کردن گذاشتن همون شب و کسی جز من پاک نکرد ....

بگو ترسیدم فامیل ببینن ناراحت بشن😂😂😂😂

واقعا...

عزیزم خیلی محترمانه  بگو شرایط رفتن عروسی رو نداری سخته..اگه گله کرد اونوقت محترمانه ناراحتیتم ...

جنبه ندارن بگم بهشون متاسفانه 

چرا نری عزیزم  ؟؟  من جای شما باشم بهترین لباسم رو می‌پوشم و میرم آرایشگاه و حسابی شیک و ...

این همه بی احترامی باهام شده مثل کسی که حسادت داره و همه چی رو ازش پنهون میکنن باهام رفتارشده ....

استوری گذاشتن بدون اجازه ازصاحبش اشکال داره بخاطرهمون قضایا که خودت گفتی... اما اونادیگه خیلی کینه ا ...

کل فامیل استوری گذاشته بودن از اون شب تو گروه های خانوادگی عکس گذاشته بودن فیلم و...اگر نمی‌خواستم هیچ جا نباید میذاشتن و بقیه پاک میکردن نه فقط من 

این همه بی احترامی باهام شده مثل کسی که حسادت داره و همه چی رو ازش پنهون میکنن باهام رفتارشده ....

فدای سرت .. هیچ وقت به دعوت نه نگوووو که میشه نقطه ضعفت .. توضیح نخواه بابت این مدت و کارهاشون  .. خیلی شیک و مجلسی برو و تووو جشنشون شرکت کن عزیزم ... 

گفت عکس گذاشتن نگفت عکس عروس و داماد رو گذاشتن . شاید عکس تبریک گذاشته بودن . ولی من خودم اگه بودم ه ...

آخه همه عکس گذاشتن و تبریک گفتن منم از ذوقم گذاشتم صفحه ام هم خصوصیه با فالورهای فامیل غریبه ای نبود داخل صفحه ...

عزیزم خودش یروز به اشتباهش پی میبره،بگو حالم خوب نبود نتونستم بیام.

اینم بگم از عید و بعد از عقد خونه شون نرفتم دیگه ....