2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 39 پست
فدای سرت .. هیچ وقت به دعوت نه نگوووو که میشه نقطه ضعفت .. توضیح نخواه بابت این مدت و کارهاشون  ...

بعید می‌دونم برم ....

دنبال بهانه ام فقط 

جایی که حس خوبی بهش نداشته باشم برم آخرش یک داستان میشه برام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بعید می‌دونم برم .... دنبال بهانه ام فقط  جایی که حس خوبی بهش نداشته باشم برم آخرش یک داستان ...

الهی .. من از دید خودم گفتم عزیزم و در نهایت به اون چیزی که دلت میگه عمل کن ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی .. من از دید خودم گفتم عزیزم و در نهایت به اون چیزی که دلت میگه عمل کن ... 

چندوقت پیش برای یک مهمونی همین جا نظر سنجی کردم بچه ها گفتن برو....آخرش داستانی شد برام 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چندوقت پیش برای یک مهمونی همین جا نظر سنجی کردم بچه ها گفتن برو....آخرش داستانی شد برام 

اگه اینجوریه نرو .. بدون هیچ دلیل و بهونه ای نرو عزیزم .. دلت نخواسته و نرفتی .. تمام ‌.. 

اگه اینجوریه نرو .. بدون هیچ دلیل و بهونه ای نرو عزیزم .. دلت نخواسته و نرفتی .. تمام ‌.. 

یک روز بود آرزوی عروسیش رو داشتم ولی الان خوشبخت باشن ولی اصلا دوست ندارم برم

یک روز بود آرزوی عروسیش رو داشتم ولی الان خوشبخت باشن ولی اصلا دوست ندارم برم

ای جانم .. 

رفتاراشون ناپسند بوده می‌دونم .. ولی به خاطر اینکه دوستشون داری گفتم بری که بعدها ناراحت نباشی از اینکه تووو عروسیشون نبودی ... 

ای جانم ..  رفتاراشون ناپسند بوده می‌دونم .. ولی به خاطر اینکه دوستشون داری گفتم بری که بعدها ...

من خیلی گذشتم و صبرم بالاست ولی ازکسی بگذرم گذشتم و تمام 

آدمای صبور اینجوری هستن ... می‌دونم عزیزم  .. هیچی نمیگن نمیگن نمیگن و یهو عمل میکنن ..

مرسی که وقت گذاشتی بانوجان