اره دانشجوام....اما من برعکس تو به خاطر مجردی حالم داغوونه😢
بیخیااااال بابا برو زندگی کن خوش باش. یه چرخی تو این مجازی بزن ببین چه بدبختیایی میکشن یکی شوهرش معتاده اون یکی دست بزن داره یکی خیانت میکنه. الان پرنسس خونه باباتی برو درس بخون و خوش باش .
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شااااء الله دلت برای همیشه آروم بگیره و به آروم دلت برسی😍❤ اگه میشه برای منم دعا کن بهش برسم😔
مرسی آبجی انشالله تو هم برسی بهش و با هم خوشبخت شین... چرا با وجود عشقت احساس تنهایی میکنی؟
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
یه دختر ۲۰ساله ی اشغال وارد زندگیم شد گند زد ب زندگیم😭😭😭😭😭توروخدا دخترااااا توروخداااا وقتی مبینید طرف متاهله وارد زندگیش نشیددددد این لعنتی وقتی فهمید شوهرم متاهله باز ولش نکرد،از خدا میخوام جوابشو بده شمام دعا کنید خدا جوابشو بده،شوهرمو ک خدا هر روز داره جوابشو میده دقیقا همون نفرینی ک کرده بودم هر روز دچارشه هر ررررووووزززز
عزیزم کساییکه هم که زندگی میکنن و خوشبخت میشن که از کره ماه نیومدن...اونا هم مثل ما توی همین جامعه ا ...
برات ارزو میکنم به هرچی میخوای برسی موفق باشی
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔