2777
2789
عزیزم منم خیلی دلتنگشم ... خیلی.... قهریم... ب زور جلو خودمو گرفتم ک قربون صدقش نرم

همسرت؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
همسرت؟

ن فعلا همسرم نشده... دوستیم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ن فعلا همسرم نشده... دوستیم

ان شااااء الله هر مشکلی بینتون هست به خوبی و خوشی حل بشه😍❤به هم برسین.......

تنهاایی خییلییی سخته.....خیلیییی😔

از همه دنیا دارم تیکه و طعنه میشنوم بخاطر تنهاییم....حتی از دوستای نزدیکم که توقع نداشتم ازشون😔 ای ...

چندسالته؟ مجردی؟

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
ان شااااء الله هر مشکلی بینتون هست به خوبی و خوشی حل بشه😍❤به هم برسین....... تنهاایی خییلییی سخته. ...

مرسی عزیز دلم... چقدر نیاز داشتم ب این دعات... حال دلم خوش نیست... انشالله خدا هممونو حاجت روا کنه ❤❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

20 سالمه...اره مجردم

بخاطر مجرد بودنت؟ دانشجویی؟ 

من از تو چند سالم بززگت م و مجردم. منم حالم داغونهههه اما نه بخاطر مجردی

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
مرسی عزیز دلم... چقدر نیاز داشتم ب این دعات... حال دلم خوش نیست... انشالله خدا هممونو حاجت روا کنه ❤ ...

ان شااااء الله دلت برای همیشه آروم بگیره و به آروم دلت برسی😍❤

اگه میشه برای منم دعا کن بهش برسم😔

بخاطر مجرد بودنت؟ دانشجویی؟  من از تو چند سالم بززگت م و مجردم. منم حالم داغونهههه اما نه ب ...

اره دانشجوام....اما من برعکس تو به خاطر مجردی حالم داغوونه😢

دقیقا حال من،چندشبه خواب ندارم گریه میکنم،چون ازشوهرم خیانت دیدم

موردشورشونو ببرن😔چرا اینجوری میکنن با ما،منهوبیشعور هنوز دوسش دارم،اونم نمیتونه بدون ولی نمیدونم چرا اینکارو کررد باهام،چندماه گزشته داغش کهنه نشده هیچ بیشترم شده،انگار دور از جونش شوهرمو از دست دادم اینقد ک سخته واسم،چرا پس گذر زمان ک میگن حل نمیکنه چرا یادم نمیره،خیلللللیییی سخته خیلی

توروخدا دعا کنید واسه ارامش زندگیم
به راستی بر فراز آسمان کس نیست؟ آیا ریزشِ غم و اندوه بر ما بس نیست؟

😭😭😭کسی هست اما نمیدونم کی میخواد جوابمو بده😭😭😭😭😭

20 سال که خیلی زوده قدر دوران مجردیتو بدون و نهایت استفاده رو ببر ازش خواهرجان

واقعا برای کسیکه حس خوب جونیشو توی تاهل احساس میکنه،چه طوری میتونه از مجردیش لذت ببره؟!

2827
2791
2779
2792