2777
2789
پدر و مادر دارم...خواهر برادر ندارم...همون بهتر که ندارم....و گرنه همین گریه یواشکی رو هم نمیتونستم ...

عزیزم چرا کسی نیست خدا مطمئن باش دوستت 

پدر و مادرت دوستت دارن 

و حتی من هم دوستت دارم 

و تنها خدا کافیه چرا احساس تنهایی میکنی 

درد و دلتو پیش خدا بکن 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلا وجود نداره.....عشقی ندارم.....تنهای مطلقم☺ یه جوری گفتم به عنوان شخص سوم در نظر گرفتمش انگار و ...

عزیز دلم... انشالله ب زودی یکی خوبش سر راهت قرار بگیره

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم چرا کسی نیست خدا مطمئن باش دوستت  پدر و مادرت دوستت دارن  و حتی من هم دوستت دارم&n ...

امشب کلی توی رختخواب گریه میکنم....سرمو توی بالشم خفه میکنم....کلی باهاش حرف میزنم😔💔😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
امشب کلی توی رختخواب گریه میکنم....سرمو توی بالشم خفه میکنم....کلی باهاش حرف میزنم😔💔😭

عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت یعنی هر کی 20 سالش مجرد تنها 

چرا مگ میخای خودتو بکشی 

خانوادت درکت میکنن؟ 

با مادرت درد و دل کن

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت یعنی هر کی 20 سالش مجرد تنها  چرا مگ میخای خودتو بکشی  خ ...

اخه کی روش میشه راجع به این چیزا با مادرش حرف بزنه؟؟!!!یه بار باهاش حرف زدم اینقدر با پوزخند باهام حرف زد تا جایی که خودم جیغ میکشیدم میگفتم مااامان یه بار دیگه مسخرم کنی دیگه منو نمیبینی!!!😶

چطوری درد و دل کنم اخه😔😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
موردشورشونو ببرن😔چرا اینجوری میکنن با ما،منهوبیشعور هنوز دوسش دارم،اونم نمیتونه بدون ولی نمیدونم چر ...

منم نمیتونم فراموش کنم،اعتمادکنم،خیلی حالم ازش بهم میخوره،به غلط کردن افتاده ولی نمیتونم ببخشمش

🌱

2827
2791
2779
2792