2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
دوتا مفسد فی الارض دارن راس راس میچرخن اینجا 😂😂

😂بیا حیا کنیم نی نی سایتو رها کنیم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😂بیا حیا کنیم نی نی سایتو رها کنیم

اره واقعا سایت عمومیه اومدیم و بچه ی نوجوون حرفای سخیف منو خوند یا اسم کاربری تورو حواسش نبود چشش خورد تحریک شد کی میخواد پاسخگو باشه 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا سایت عمومیه اومدیم و بچه ی نوجوون حرفای سخیف منو خوند یا اسم کاربری تورو حواسش نبود چ ...

واقعا کی پاسخگو میشه!؟😐من سوال شد برام

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
تقصیر امریکاعه  دیوید دیوید او اس آ

عه جدی؟ بهار الان با هم دوستید؟ خخخ 

دوست؟نه بابا 

فقط اومد گفت نميخواستم قطع بشين و بخاطر پريناز ناراحت شدم

منم گفتم مخاطب اون عكس نه شما بودي نه پريناز

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوست؟نه بابا  فقط اومد گفت نميخواستم قطع بشين و بخاطر پريناز ناراحت شدم منم گفتم مخاطب اون عك ...

اهان خخخ گفتم تو بیش از حد مهربونی حتما باهاش دوست شدی😜😜

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
بله عزیزم حق با توعه نازنینم اسمشون چیه؟؟

اين ٤ تا جايي كه خريدم اسماشون

اوضاع خراب است 

خودت باش دختر 

اثر مركب( خوندمش قبلا دوبارع ميخوام بخونم)

زبان بدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اهان خخخ گفتم تو بیش از حد مهربونی حتما باهاش دوست شدی😜😜

نوووچ 😁😁مهربونم ساااده ك نيستم خواهر😂😂

@mamaneamirjoon  

@varparide25  

@پرنسا۷۱  

@نرگسِ_او  

@ملودی_94  

چطورين شام چي دارين؟😁😁😁

تقصیر امریکاعه  دیوید دیوید او اس آ

چطووري 

امشب ميخوام سوپرايزت كنم

@mamaneamirjoon     @varparide25     @پرنسا۷۱     @نرگسِ_او ...

خونه ما شام معنی نداره هرکی یه چیز میخوره شبا اینجا سلف سرویسه😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خونه ما شام معنی نداره هرکی یه چیز میخوره شبا اینجا سلف سرویسه😂😂😂

كاش خونه مام همچين بووود 

اصلا حوصله شام درست كردن ندارم امشب 😑😑😭

جوووون ب تو عزیزم😁😍😍

فدات بيشمم

باز امضاتو عوض كردي كه😂