2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
اگه زمانتو مديريت كني عزيزم به همشون ميتوني برسي  انشالله كه كنكور رشته دلخواهت قبوول ميشي😍❤️ ...

اره بخدا همه اینا رو میدونما..اراده ام ضعیف شده

دووووستان همینجور بگید بذارید تو کله ام بره نیرو بگیرم یه کم برنامه ریزی کنم.  

الان نازی اینجور گفتی دلم کتاب خواست  

مررررسی و ممناااااان از دعای زیبات و راهنمایی کاملا درستت

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداات شم عزيزمم خووبي از خودته كاربر بهار اومد خصوصي و جريان رو توضيح داد تا حدودي سوتفاهم پيش اومد ...

عه جدی؟ بهار الان با هم دوستید؟ خخخ 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
اره بخدا همه اینا رو میدونما..اراده ام ضعیف شده دووووستان همینجور بگید بذارید تو کله ام بره ن ...

عزيزدلمم خواهش ميكنم❤️❤️

وقتي ميري كتاب ميخري ذوق و شوقت خيللي بيشتر ميشه براي خوندنش

هروقت احساس كردي حوصلشو نداري همونموقع پاشو برو ٢ تا كتاب بخر 

خودم ديروز رفتم ٤ تا خريدم واقعا انگيزت چندبرابر ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ابی میشه تاا مینویسم مشکی میشه    

😂😂😂یکیش شد

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
۱۲۳ امتحان میکنیم @نــــهـال_بـــــلا    

😍😍😍😍

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

اورررین😘

@tina_am   یادبگیر بی خاصیت