2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
بَهههه سلااام خوشگل مووشگلاا چطوري عشقم خوبي؟؟ اسمتو بگوو عزيزم 

بههههه ناااازی ژووون بوست کنم خستگیت در بره؟؟؟؟

با اجازه آقاشون👈😚

نیییگاه چه قدر هم پر احسااااس😌😌😌😌

نامم بهاره است،از کنعان برای خرید گندم به مصر میروم✋

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
بازم دمت گرم😁انقد ميگم تا چيزش دربياد

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😘😘 ولش کن یادته یسری گفتی ایناروحتی خانوادهاشونم قبولش ندارن پس به یه ورت لگیر

چشمم

به خودم چيزي بگن سريع دايورت ميشن به يورم 

ولي بخوان به خواهر يا خانوادم توهين كنن مجبورم بر....م بهشون 😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فداتشم بله اسمم شهلاس

شهلا خیلی خاطرتو میخوام😎

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بههههه ناااازی ژووون بوست کنم خستگیت در بره؟؟؟؟ با اجازه آقاشون👈😚 نیییگاه چه قدر هم پر احس ...

فداي مهربووونت عزيزدلممم😍😍❤️❤️❤️❤️

با احساس كي بودي😁😘😘😘

منم ك نازنين زهرا ميشناسي ديگه😁😁خوووشبختم بهارمم🌹🌹🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یسری یه کاربری تویه تاپیکی گفت ازیچکس توسایت بدم نمیادولی نازنین ومریداش وازاین چرت وپرتاگفت

یادمه باهم بحث کردیم کلی فحش ابداربهم داداخرشم قطع شد

بعدچندوقت اومدتاپیک زدداستان زندگیشوتعریف کردولی دستش روشدوداستانش دروغ بود

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
جان جان😍😍😍 من متعلق به خودتم😂😂

فداي مهربووونت عزيزدلممم😍😍❤️❤️❤️❤️ با احساس كي بودي😁😘😘😘 منم ك نازنين زهرا ميشناسي ديگه😁😁خو ...

با احساس توووو فقط،تو تو تو😀😀😀😀😀

من هم بسیاااار بسیاااار خوشحالم که باهات آشنا شدم😃😃😃

من ۲۱تهران مجردبیکار بیعار در پِی یاااااار😂😂😂😂😂😂.

شما چندسالته نازی،جونم؟؟؟

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
با احساس توووو فقط،تو تو تو😀😀😀😀😀 من هم بسیاااار بسیاااار خوشحالم که باهات آشنا شدم😃😃😃 من ۲ ...

تبليغ بخاري ازمايش رو ديدي كليپشو ميگه فقط تو فقط تو؟؟😁😁😁

همچنين عزيزم منم خيللي خوشحالم با دختر با شخصيت و دوست داشتني مثل تو اشنا شدم🌹🌹🌹

عزيزمم دانشجويي؟؟

من ٢٥ سالمه گلم

تبليغ بخاري ازمايش رو ديدي كليپشو ميگه فقط تو فقط تو؟؟😁😁😁 همچنين عزيزم منم خيللي خوشحالم با دختر ...

😂😂😂

دانشجوی اینده انشاالله..فعلا شرایطشو ندارم برم شایدم برای کنکور هنر خوندم عاااشق طراحی ام

دوس دارم برم تو بورس ...همزمان یه کار هم پیدا کنم

باشگاه هم باید بررررررم..اوووووم  دیگه چیزی از،قلم نیفتاد؟؟😃😃😃

یسری یه کاربری تویه تاپیکی گفت ازیچکس توسایت بدم نمیادولی نازنین ومریداش وازاین چرت وپرتاگفت یادمه ...

چنتا آدم نادون و احمق كه توو جامعه هيچ جايي ندارن هيچ دوستي ندارن روابط اجتماعيشون صفره ميتونن راجب دوستاي بقيه بگه نوچه و مريد و.... 

ببين چجور جايي و چجوري تربيت شدن كه اين حرفارو ميزنن

من واقعا شرمندتم كه بخاطر من توهين شنيدي عزيزم ❤️❤️❤️❤️

😂😂😂 دانشجوی اینده انشاالله..فعلا شرایطشو ندارم برم شایدم برای کنکور هنر خوندم عاااشق طراحی ام د ...

اگه زمانتو مديريت كني عزيزم به همشون ميتوني برسي 

انشالله كه كنكور رشته دلخواهت قبوول ميشي😍❤️❤️❤️

ولي باشگاه و هركار ديگه اي هم داري الان ك وقتت خاليه برو

و اينكه خيللي خيللي كتاب بخون 

وقتي ادم يه مدت تقريبا طولاني از درس و مطالعه عقب بيفته ذهنش يكم كند ميشه نزار اين اتفاق بيفته

مطالعتو حتما بيشتر كن گل من