2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
اگه سر باشگاه رفتن هم فسیل نشم سر تگ کردنت حتمامیرم جزو مومیایی ها😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂مدال گ شاد ترین ادم دنیام میرسه به تو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
شانس باهام نمیسازه    گوشیم آیفونه به جای اینکه اینو کپی کنه لینکشو کپی میکنه ن خودشو

توو خصوصي بهش پيام بده 

وقتي جوابتو داد از اونجا اسمشو كپي كن

من اينكارو ميكنم😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nazaniiiin  

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
شما خيلي پيگير ما هستيا😁 مام هروقت تاپيك ميزنيم شما مياي يه پارازيت ميدي حالا ما جدي گرفتيم يا شما ...

واقعا اون عکسه بدرد اینا میخوره

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عشقم تاپيك فان من يادته راجب دوستم؟؟ چندنفر اومدن تاپيكم شروع كردن تيكه متلك و خلاصه عقده گشايي&nbs ...

خدای من ایناکاردیگه ای بلدنیستن😐

ولکن باباشماونهال واقعاخیلی خوبین😘

به حرف هرادمی که نبایداهمیت داد

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
@nazaniiiin    

بَهههه سلااام خوشگل مووشگلاا

چطوري عشقم خوبي؟؟

اسمتو بگوو عزيزم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واسه همه مدال دادنات مرررسی😝😝😎😎😎😎

خدای من ایناکاردیگه ای بلدنیستن😐 ولکن باباشماونهال واقعاخیلی خوبین😘 به حرف هرادمی که نبایداهمیت ...

😎منو میگی؟

خدای من ایناکاردیگه ای بلدنیستن😐 ولکن باباشماونهال واقعاخیلی خوبین😘 به حرف هرادمی که نبایداهمیت ...

فداات شم عزيزمم خووبي از خودته

كاربر بهار اومد خصوصي و جريان رو توضيح داد تا حدودي سوتفاهم پيش اومده بود 

ولي بجز اون انقد عقده اي وجود داره تا تاپيكاي من يا نهالو ميبينن ميان يه پارازيت ميدن انگار ارث باباشون دست ماس

(( بابا ما شمارو ادم حساب نميكنيم برين پي كارتون ديگههه انگار ما تاپيكاي اونا ميريم ك اونا ميان))😁😂😂

واقعا اون عکسه بدرد اینا میخوره

بازم دمت گرم😁انقد ميگم تا چيزش دربياد

خداروشکرکه خوبی😘😘 خسته نباشی خداقوت❣ اسمم شهلا

قربونت برم گلم سلامت باشي 

عهه اره يبار گفته بودي الان يادم اومد😘😘😘

بله دیگه شماخیلی خوب وباشخصیتی😘😘 پرروبشی حرفموپس میگیرم😂😂😂

پرو شدم رف😂😂دیگ جمش نمیتونی بکنی

😘چون خوبی همرو خوب میبینی عسیسم

😬واقعا اسمت شهلاس لهنتی؟

فداات شم عزيزمم خووبي از خودته كاربر بهار اومد خصوصي و جريان رو توضيح داد تا حدودي سوتفاهم پيش اومد ...

😘😘

ولش کن یادته یسری گفتی ایناروحتی خانوادهاشونم قبولش ندارن

پس به یه ورت لگیر

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍