2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
قانع شدم دمت گرمم😂

سایت اومدن لاتی داره دمت گرم یاد گرفتی 😰😵😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از اين شانسا نداريم تو بمير نيستي😒

تا چشت دراد😎

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بهله بهله😂😂😂

😰😵😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ساکت باش👊🏻

چشم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
سایت اومدن لاتی داره دمت گرم یاد گرفتی 😰😵😂😂

از وقتي اون اون عكس كه براش تركيد گذاشت 

فهميدم بچمون خيلي لووتي و با معرفته سرش رو ميده ولي شرفش رو حفظ ميكنه😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از وقتي اون اون عكس كه براش تركيد گذاشت  فهميدم بچمون خيلي لووتي و با معرفته سرش رو ميده ولي ش ...

خخخخخخخخ....واااایی خدااا فقط اون گربه بوره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بعله نهاله دیگه غیرت داره 💪😍😍

😂 منم توش یه سری کاغذ و شناسنامه و وسایل دیگه ریختم 🤣

😂😂😂چقد ما بدبختیم

از وقتي اون اون عكس كه براش تركيد گذاشت  فهميدم بچمون خيلي لووتي و با معرفته سرش رو ميده ولي ش ...

خخخخخخخخ....واااایی خدااا فقط اون گربه بوره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بعله نهاله دیگه غیرت داره 💪😍 ...

غیرتی کی بودم😎

خخخخخخخخ....واااایی خدااا فقط اون گربه بوره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بعله نهاله دیگه غیرت داره 💪😍 ...

😂😂😂خيلي خووب بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای نگو تنمون سلامت باشه، من بازم میگم خدایا شکرت

😬😬شوخی میکنم