2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
چرا چته عشقم؟؟

دیشب خیلی سرم دردمیکرد یعنی درحدمرگ انقدشدیدبودگفتم بخوابم میمیرم دیگه

یه شیاف استفاده کردم دیدم بهترشدم وگرنه بایدمیرفتم دکتر

دیشبم وروجکم نذاشت بخوابم کلا

دیربیدارشدم ،باز یکم گیج ومنگ بودم تاچندساعت

الان خوبم اما الانم دلم گرفته😔بعد۲۰روزقردامیخوام  ازخونه مامانم اینابرم ازقبل زایمانم اینجام دلم تنگ میشه برای اینجا،البته مامانموابجیمومیبرم خونمون تاجمعه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهالم قدش ١٦٨ هستش ببريمش به عنوان نردبون ازش استفاده كنن

تورم ببرن به عنوان چارپایه حموم استفاده کنن ازت

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
یا نخواب یا درست حسابی یه دوسه ساعت بخواب

نميشه خواهر بايد لباسار مينداختم توو ماشين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قانع شدم دمت گرمم😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

@نــــهـال_بـــــلا   برو اسپند دود کن تا چِش نخوردی😂😂😂

ادمم انقد حسود😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عزیزم ببخشید چجوری کپی کنم

مثلا اسم کاربریتو. کلیک کن بعد مینویسه کپی نوشتار اونو کپی کن بعد خواستی تایپ کنی یا چیزی بنویسی یه لحضه صفحه نوشتاری کلیک کن @ این بزار بعدش اسم کپی شده رو بچسبون....دیگه نمیدونم چطور توضیح بدم😕😰😵

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
قانع شدم دمت گرمم😂

😂😂تازگیا زیاد میگی دمت گرم دارم میمیرم؟

همونی که میشینن روش لباس میشورن😂😂😂😂👊

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دکمه واسه چی؟ 😂

چون چیز دیگ ندارم😐😂

😂😂تازگیا زیاد میگی دمت گرم دارم میمیرم؟

ما از اين شانسا نداريم

تو بمير نيستي😒

همونی که میشینن روش لباس میشورن😂😂😂😂👊

بهله بهله😂😂😂