2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
اشتباه تصور ميكردم؟😅😅

تا ۹۰ درصد خخخخخ

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتی عشقم.این قضیه رفتنت چی بود من نبودم

عشقم تاپيك فان من يادته راجب دوستم؟؟

چندنفر اومدن تاپيكم شروع كردن تيكه متلك و خلاصه عقده گشايي 

جوابشونو داديم و ردشون كرديم رفتن 

چند صفحه بعد نهال عكس يه گربه گذاشت(تشبيه يه كسايي كه سرشون توو بقيس))😂

بعد ينفر كه كلا رابطي به جريان نداشت ولي گويا از قبل مشكل داشته باهامون و توو تاپيك پلاس بود ني ني يارو منشن كرد

ني ني يارم نهالو قطع كرد منم تصميم گرفتم قطع دسترسي كنم و درخواست دادم كاربريمو بستن

بچه ها بهم خبر دادم بعضيا دوستاشونو صدا كردن و توو .... عروسي گرفتن بخاطر رفتن منو نهال 

تصميم گرفتم برگردم و خار بشم توو چشمشون بيشتر بسوزن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بشین سرجات تورو نگف🤨 من رفتم بخوابم بچه ها ببخشید بیشترازاین کشش ندارم خوش باشین♥️

ايييش ميخواي بگي هر نازيي من نيستممم؟😒😒

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اشتباه تصور ميكردم؟😅😅

نازی یکی دیگه خهم تپل تصورم میکرد چرا🤕🤣😂منو دید اینجوری شد😳😳😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
تا ۹۰ درصد خخخخخ

خب چه شكلي هستي

عشقم تاپيك فان من يادته راجب دوستم؟؟ چندنفر اومدن تاپيكم شروع كردن تيكه متلك و خلاصه عقده گشايي&nbs ...

اینو کپی کردی هر میپرسه میزاریا😃😃😂

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
خب چه شكلي هستي

شبیه ادما خخخخ

نازی یکی دیگه خهم تپل تصورم میکرد چرا🤕🤣😂منو دید اینجوری شد😳😳😂

كجا بهش عكس دادي سايت يا تل؟

شبیه ادما خخخخ

😒😒😒😒

اینو کپی کردی هر میپرسه میزاریا😃😃😂

نههه نوشتم اين دفه😂😂