2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
منم چند بار گفتم گفت شایسته به نظر تو واقعا خنده داره فلان موضوع من اینجوری شدم😕😕ولی چند بار تو جم ...

😂😂😂واااي سووتي

ادم دوست داره بزنه توو سرشون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دست جمعی خِفتت نکنن ی روز صلواتتت😂🤣

ميان ميبينن تاپيكامو خودم بهشون ميگم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

@پرنسا۷۱     پري اين هيكل الانت بود؟؟ ايول بابا اصلا چاق نيستي كه من يجور ديگه تصور كرد ...

ای جان😍 بالاخره یه تیکه از تو رو دیدم😂😂

اره عزیزم الانم همینه هیکلم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من فرق داره این اخری ۲ ماهگی ولی اونا مثلا یکیو سزارین کردم بعد تولد فوت کرد یکیم ۴ ماهگی

عهه خيلي اذيت شدي پس

@پرنسا۷۱     پري اين هيكل الانت بود؟؟ ايول بابا اصلا چاق نيستي كه من يجور ديگه تصور كرد ...

لعنتی چه مویی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

واییییی لنتی موهاتتتتت😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
ای جان😍 بالاخره یه تیکه از تو رو دیدم😂😂 اره عزیزم الانم همینه هیکلم

قررربون تو❤️❤️❤️
اصلا چاق نيستي رو فرم هستي كاملاا

كاش منم بعد زايمان هيكلم خوب بمونه

راستي ورزش كردي باشگاهي چيزي رفتي؟

لعنتی چه مویی

😁😁😁الان كوتاه كردم ٣.٤ سانت

قررربون تو❤️❤️❤️ اصلا چاق نيستي رو فرم هستي كاملاا كاش منم بعد زايمان هيكلم خوب بمونه راستي ورزش ك ...

ورزش نکردم .یه ماهه دارم میرم ایروبیک

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دقیقا 

وقتي نت قطع بود فرهاد ميديد كتاب ميخوندم 

ميگفت چخبرا ني ني سايت خراب شد انشالله؟