2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میدونی همشون ب هدف غیبت کردن و بدگویی عضو میشن و انتظار دارن حمایت بشن از طرف اعضا اما تو رک می ...

همينم مونده برم با اينا غيبت مادر شوهر خواهر شوهر بكنم😂😂😂😂

يا از مشكلات جنسيشون حرف بزنيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو خودت شام  چی داشتی؟؟

قرمه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همينم مونده برم با اينا غيبت مادر شوهر خواهر شوهر بكنم😂😂😂😂 يا از مشكلات جنسيشون حرف بزنيم

😂😂😂😂😂😂 دقیقا مخصوصا مشکل جنسی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
گوجه بادمجون بچه هام ماکارونی😃

نوشجووون

من بادمجون بوش رو دوست دارم ولي مزش نه😅😅

از نهال یاد بگیر منو صفحه دوم تگ کرد😂😂😂😂 مث  نیس  صفحه ۱۹ تازه منو یادت میاد😂😂😂 ...

ميدونستم تگت كرده😂😂

نوشجووون من بادمجون بوش رو دوست دارم ولي مزش نه😅😅

هیچی دیگه ، نصف عمرت بر فناست 😏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نازی تو چرا منو ص ۱۴ تگ کردی 😐 @nazaniiiin      

فك كردم نهال تگت كرده عشقم