2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
خواهرت کی بووود😲😲😲چرا من خبر نداااشتمممم

😐😂نازنین

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
میکشمت هم تو رو هم نازی رو  چه قد دق دادین منو  خوب شد ؟ امشب بله برون عقده ای ها بود 😐

😂😂😂چراا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ دلوم خنک شد😝

يعني ببين با چه زبون نفهم هايي من درگيرم

طرف فاز ادب برداشته بعد ازش اسكرين دارن كه صبح در حالي كه لنگ و پاچش توو هوا بوده و شلنگ تخته مينداخته ميگفته به خاطر من قطع شدن😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم صدا میکردی به جایی برنمیخورد 😁  چطور وصل شدی ؟

😁❤

بچه ها درخواست کردن از نی نی یار

اسم خودت نهاله 

بلی

الان اومدم تازه😃

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام اگر خودش بخواد وصل میکنم اگر ببینه این تاپیک رو میتونه این پستمو لایک کنه اگر لایک کنه فعالش می ...

نی نی یار جون چرا دختر ایران آریایی رو وصل نمیکنید من چندرار درخواست دادم بهتون کلی پیام تو خصوصی دارم ازش ک نمیتونم ببینم 😥

بله خانوم دکتر ببخشید مزاحم شدم باید نوبت میگرفتم ؟

😂😂😂بهله بهله انقد سرم شلوغه نوبتت میوفته واسه سال دیگ این موقع

يعني ببين با چه زبون نفهم هايي من درگيرم طرف فاز ادب برداشته بعد ازش اسكرين دارن كه صبح در حالي كه ...

😂😂😂😂😂😂وااای لعنتی

ببین تااا دلت بخواد مواجه شدم

همه جوره آدم اینجا دیدم 

چارش اینه جدی نگیری اینجا رو

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!