2777
2789

زنجبیل 

گل گاو زبان با لیمو 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزا وقتی حرکت میکنید مثلا خم شدن درد های زیر قفسه سینه ندارین؟

کلان چند وقت بود نه این که سر گیجه که خونه بچرخه ها گیجیه سرم داشتم وقتی حرص میخورم تنگیه نفس میگیرم نه شدید 

احتمال زیاد از معده است شاید ورم معده باشه حتما به یه پزشک داخلی خوب مراجعه کنید تا بررسی کنه  از خوردن غذاهای چرب و تند و پر ادویه ترشیجات سیر و پیاز خام سبزیجات خام و گوجه فرنگی و انار و  لبنیات فعلا پرهیز کنید. بیشتر مرغ و برنج بخورین. گوشت گاو رو هم حذف کنید . 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
کلان چند وقت بود نه این که سر گیجه که خونه بچرخه ها گیجیه سرم داشتم وقتی حرص میخورم تنگیه نفس میگیرم ...

یه چک آپ باید بشین عزیزم  یه نوار قلب بدین و یه دکتر داخلی مراجعه کنید. انشالله که مشکلی نیست و رفع میشه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
احتمال زیاد از معده است شاید ورم معده باشه حتما به یه پزشک داخلی خوب مراجعه کنید تا بررسی کنه   ...

چند وقته سیر ترشی و ادویه شدید مصرف میکنم فلفل زنجبیل زردچوبه اویشن اخه یعنی رژیم گرفته بودم برا اقدام بارداری