2789
عنوان

ديشب شوهرم

1083 بازدید | 52 پست

خانوما ديشب من گيچ خواب بودم بعد شوهرم ديدم از كنارم بلندشد گفت ميرم چيزي بخورم من خوابيدم گفتم چيكارش كنم...

صبي رفتم تو گوشيش ديدم ي شماره ك از قبل توگوشيش ديدم اسمشو ي فاميل سيو كرده بعد پروفايلش ي دختربود.

ديشب ب اين زنگ زده تو واتساپ اونم جواب نداده و بلاكش كرده چون عكس پررفايلش پريده 

صبي ب  دختره زنگ زدم گفتم ببخشيد گوشي خانم فلاني گفت نه.صداش تو سنا ٢٥.٢٦بود

بنظرتون چيكاركنم؟؟؟؟ب شوهرم بگم؟؟؟ي سياست يادم بدين خانومااا

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

رک و راست ازش بپرس خب

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

غفلت

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نپرس اشتباه ترین کار غفلت کن...و رو زنانگی ات کار کن

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰
یعنی چی

ینی به روش نیاااره...به هیچ وجه❌❌❌

ميدونم بگم ده تا دروغ سرهم ميكنه

رمز گوشي هم تغيررميده

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

عزیزم من نمیدونم این ایدم تا چ حد میتونه باسیاست باشه ولی من اگ جای شما بودم فردا ک پیش هم بودیم بش میگفتم گوشیتو بیار و دقیقا میرفتم سراغ همون شماره بعد بش بگو این کیه حس میکنم ی چیزایی هس ک بهم نمیگی.بگو دیشب تو عالم خواب و بیدار بودم ک شنیدم با یکی حرف میزدی.الکی...

ینی به روش نیاااره...به هیچ وجه❌❌❌

ازصبي جلوخودمو گرفتم

اما اصلا نميتونم باهاش مهربون باشم خيلي سرسنگينم

چی رو می خوای بگی ، تو که هیچی دستت نیست معلومه که انکار می کنه و هوشیارتر میشه ،شایدم اصلا چیزی نباشه بزار زمان بگذره ،اگه موردی باشه ،خودش مدرک میده دستت