2777
2789
عنوان

خودکشی پسر 18 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4835 بازدید | 103 پست

انشالله یه بچه دیگه میاری غصه نخور راستی میدونستی وقتی بچه می ميره تا روز قیامت توعرش برای پدر و مادرش دعا می کنه 

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موقع زایمان

خدا بهت صبر بده عزیزم 

من الان جواب ازمایشم نیومده سونوم مشکوک بوده دارم از استرس میمیرم خدا به دلت ارامش بده 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت

منم حاملگی اولم تو هفته نهم فهمیدم قلبش تشکیل نشده سقط کردم 

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید       
انشالله یه بچه دیگه میاری غصه نخور راستی میدونستی وقتی بچه می ميره تا روز قیامت توعرش برای پدر و ماد ...

میدونی چقد افسرده شدم از وقتی رفته. دلم اروم نمیشه😔

خدایا شکرت🖤
انشاالله سالمه. هفته چندی؟ 

فردا میشه هفته ۱۴ ، هفته ۱۲ و ۴ روز رفتم سونو‌ی nt که بالا بود و فرستاد cvs دو روز بعدش ، منتظرم جوابش بیاد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
فردا میشه هفته ۱۴ ، هفته ۱۲ و ۴ روز رفتم سونو‌ی nt که بالا بود و فرستاد cvs دو روز بعدش ، منتظرم جوا ...

عزیزم آن تی رو چند بود مگه?منم بچمntرو2/12بود 

فردا میشه هفته ۱۴ ، هفته ۱۲ و ۴ روز رفتم سونو‌ی nt که بالا بود و فرستاد cvs دو روز بعدش ، منتظرم جوا ...

انشاالله که هیچی نیست. آن تی بالا واسه خیلیا میگن زیاده حالا با آزمایش میگن هیچی نیست. برات صلوات فرستادم خبر ای خوب بشنوی

خدایا شکرت🖤

آره بعد سقط حامله شدم ان تی پسرم زیاد بود ولی دکترم گفت چیزی نیست منم دیگه ازمايشاي دیگه شو نرفتم ولی تا آخر حاملگی استرس داشتم ولی الان پسرم یک ساله و هفت ماهشه خداروشکر چیزی نبود

من شنیدم آن تی زیر 3طبيعيه