2777
2789
عنوان

خودکشی پسر 18 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4835 بازدید | 103 پست
ببین الان فقط میخام جیغ بزنم اما نمیتونم ، من از ۴ سالگی مادرم شکنجم داده بچه ۴ ساله چی میفهمه !منو ...

😔😔😔😔اعصابش صعیفه یا مشکل خاصب داره شکنجت کرده بچگی

الان بزرگ شدی بهش مسلط باش و دکترببر رفتارشو درست کن تا اینکه خودکشی کنی 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
میشه بگی چکار کرده؟البته اگه دوست نداری نگو

خیلی کارا مثل این ک کلاس اول بودم صبح میخاسم برم مدرسه افتاد دنبالم ک بیرونم کنه بدو بدو رفتم ی دمپایی پاره پوشیدم درو بستم ک نیاد تو کوچه کتکم بزنه وسط راه فهمیدم دمپایی پامه برگشتم تا ساعت ۸ دم در وایسادم در زدم ک درو باز کن کفش بپوشم فحش میداد و من اونروز کل مدرسه مسخرم میکردن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم 💔💔😔😔

واقعا واسه دلداری شما نمیگم باورم اینه یه بچه هر چقد اشتباه کنه حتی بدترین پدر ومادر راضی به عذابش نیستن.تونوقت خدا با اون همه مهربانی بندش رو زجر نمیده اونم بنده ای که به خودش اسیب زده نه کس دیگه ای.خدای من مهربونو اونی که عذاب میده  و بچنین بنده ای رو زجر میده خدای من نیست

ما همه تنها افریده شدیم این خلقته ما ادمهاست عزیزم هنوز اول راهی انقدررررررر انقاق خوب قراره برات بی ...

من تا پزشکی قبول نشم خوشبخت نمیشم !و میدونم ک نمیشه تصمیمو گرفتم میخام خودکشی کنم شما هم اکر تونستی واسم فاتحه بخون 

من تا پزشکی قبول نشم خوشبخت نمیشم !و میدونم ک نمیشه تصمیمو گرفتم میخام خودکشی کنم شما هم اکر تونستی ...

خودکشی کار آدم ضعیف هست. تو هنوز سنی نداری اول راهی والان دوره نوجوانی. میبینی مادرت خوب نیست خودت واسه خوشبخت شدنت تلاش کن درستو بخون میتونی خودتو با کلاس رفتنی چیزی سرگرم کن. بخدا روزی میرسه به حال الانت بخندی

خدایا شکرت🖤
واقعا واسه دلداری شما نمیگم باورم اینه یه بچه هر چقد اشتباه کنه حتی بدترین پدر ومادر راضی به عذابش ن ...

میدونی عزیزم ما از همین قضاوت ها از ترس اینکه بگن تو قبرستون بقیه خاکش نکنن از اینکه نماز نخونن پشت سرش چقدررررررررر عذاب کشیدیم چقدر سعی کردیم پنهان کنیم که کسی نفهمه خودکشی کرده، اونم در اون بهت و‌حسرتی که خودمون داشتیم ، خدا واسه هیچچچچ کس نیاره 

و امیدوارم به رحمت خدا ، چون خود خدا دیده بود که چقدر بهش فشار اومده بود که اینکارو کرد 

مرسی 🙏🙏❤️❤️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
خیلی کارا مثل این ک کلاس اول بودم صبح میخاسم برم مدرسه افتاد دنبالم ک بیرونم کنه بدو بدو رفتم ی دمپا ...

چقدر رفتار مادرت شبیه مادربزرگ من بوده

با این تفاوت که وقتی مادرم ۴یا۵ساله بوده دنبال مادرمو خالم میکنه از خونه بیرونشون میکنه اونم شب

حتی مادرم میگفت علنی میگفته خودتون رو بکشین

الان که مامانم تعریف میکنه از مادربزرگم متنفر میشم

من تا پزشکی قبول نشم خوشبخت نمیشم !و میدونم ک نمیشه تصمیمو گرفتم میخام خودکشی کنم شما هم اکر تونستی ...

چرا نشه خب عزیزم میخونی قبول میشی حتما

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
میدونی عزیزم ما از همین قضاوت ها از ترس اینکه بگن تو قبرستون بقیه خاکش نکنن از اینکه نماز نخونن پشت ...

مطمئنا بهترین قاضی خداست ما بنده هایی که تو کار خودمون موندیم اصلا در جایگاهی نیستیم که بخوایم چنین نظرایی بدیم.کی بهتره ازخدا واقفه به مشکلات اون مرحوم.خدا رحمتش کنه وشما رو از شر چنین جاهلایی که جز زخم زدن کاری بلد نیستن در امان بزاره

اون خانومي که گفت بچش مرده میشه بگه چرا مرد حامله بودی یه به دنیا اومده بود

روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش        هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد.       تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده  در موردشون قضاوت نکنید