2777
2789
عنوان

خودکشی پسر 18 😔

4800 بازدید | 103 پست

ظهر رفته بودیم با مامانم بیمارستان. مامانم آسم داره. یه پسر رو آوردن خودشو دار زده بود. اومدن بعدش فوت کرد. خانواده خودشون و میکشتن.حالم خرابه از ذهنم بیرون نمیره😢

خدایا شکرت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند وقت پیش داداش دوستم به خاطر ی دعوابا پدرش عصبانی میشه چندتا قرص میخوره وتماممم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
دوتا دخترم خودشونو انداختن روی ریل قطار نمیدونم هدفشون چیه بین زمین و اسمونم معلق میمونن

چرا جوون هامون اینطوری میکنن. بیچاره مادرش خودشو میکشت

خدایا شکرت🖤

اخه خودکشی ک حلاله مشکلات نیست

فک کردن  راحت میشن ؟ ن اتفاقا اونجوری هزار بار ارزو میکنن کاش اینکارو نمیکردن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

نمیدونم چرا اکثر نسل مزخرف دهه هشتادی ها اینقدر بیفکر و بدون هدفن، لوس و بی عرضه و طلبکار از زمین و زمان!!!!

البته نتیجه ی تربیت اشتباه خودمونن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
اخه خودکشی ک حلاله مشکلات نیست فک کردن  راحت میشن ؟ ن اتفاقا اونجوری هزار بار ارزو میکنن کاش ا ...

کاش. بیچاره مادرش به عمر باید بسوزه او نقد زد تو سرش که نگو

خدایا شکرت🖤
نمیدونم چرا اکثر نسل مزخرف دهه هشتادی ها اینقدر بیفکر و بدون هدفن، لوس و بی عرضه و طلبکار از زمین و ...

واقعا. تحمل سختی ندارن خیلی لوس به بار اومدن

خدایا شکرت🖤

عليرضا رييسي در همايش سلامت روان، در توضيح جزييات گزارش خودكشي در كشور گفته است: «۲۰.۹ درصد موارد خودكشي در ايران در افراد زير ۱۸ سال بوده، ۲۶.۸ درصد در گروه سني ۱۹ تا ۲۴ سال، ۳۲.۲ درصد در گروه سني ۲۵ تا ۳۴ سال، ۱۲.۸ درصد در گروه سني ۳۵ تا ۴۴ سال و ۷.۲ درصد در افراد بالاي ۴۵ سال است. ۶۲ درصد موارد خودكشي در زنان و ۳۸ درصد در مردان بوده است، ۴۰ درصد افرادي كه دست به خودكشي زده‌اند، زير ديپلم بودند، ۷۹ درصد شهرنشين، ۳۲ درصد خانه‌دار، ۱۲ درصد شاغل و ۱۲ درصد دانش‌آموز بودند. ۸۲ درصد موارد خودكشي در ايران، به روش مسموميت با قرص بوده كه استفاده از قرص برنج در اين اقدام از موارد شايع است.»