2777
2789
عنوان

خودکشی پسر 18 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4835 بازدید | 103 پست
بنظر من ربطی به غرور و سن و یا تربیت خانواده ندارن، کسی که خودکشی میکنه مریضه روحیه فقط ، که ازش قاف ...

مریض روحی چیه عزیزم

گاهی فشارمیاد گاهی بخاطر عشق نوجونی 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهه هشتادیم خیلی خوب جواب خودتو دادی

انشالله شما عاقبت بخیر باشی😘😘

بچه های من دهه نودی هستن..خدا بهم رحم کنه😂😂😂😂

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
ن فاتحه میرسه بهشون ، ن صلوات و نه قران خدا بهشون رحم کنه فقط ب عزیزانشونم صبر بده

تو رو خدا اینجوری نگو .. من یکی از عزیزام خودکشی کرد 

خدا ارحمن الراحمینه میبخشتشون😔

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
یا حسین😢 چرا اخه؟ 

خانوادش گفتن ک از مدرسه اومده یه آهنگ گذاشته تا سر حد مرگ جیغ میزده و میرقصیده بعدش مامانش میره میگه بیاشام میگه خستم میخام بخابم مادرش یه نیم ساعت بعدش میره میبینه کف کرده دیگه خیلیم تو کما موند شد پوست و استخوان مادرشم دیگه خونه زندیگشون فروختن رفتن روستاشون بچشونم بردن همونجا دفن کردن دوستاش گفتن یکیو میخاس و...ولی دیگه جمعش کردن گفتن سکته کرده معلوم نشد آخرش

نخیر ولی ای کاش مشکل تورو داشتم حالا هرچی مخاد باشه ای کاش جای تو بودم 

خب مشکلت چیه عزیزم ؟ ما همه تو سن تو بودیم درکت میکنیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت