2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست
تورو نمیگم استارتر ی خانومی ب شما حرف زده بود میخواستم ریپلای کنم نشد

شرمنده به خدا یه لحظه خیلی ناراحت شدم
خب آخه قبل از بارداریم انقدر ازم پرس و جو میکردن کهرژیم داری و چکار میکنی ،غافل از اینکه دنبال یه راهم که یکمی چاق بشم الانم که یه دفعه شدم ۶۴ کیلو😔همشم شکم و باسنه

حق بدین یکم حساس بشم دیگه

بازم ببخشید اگه تند رفتم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
شرمنده به خدا یه لحظه خیلی ناراحت شدم خب آخه قبل از بارداریم انقدر ازم پرس و جو میکردن کهرژیم داری ...

ن گلم شما ببخشید من نگاه نکردم ک ریپلای شده ب اون‌سخص یا نهحق داشتی ناراحت شی.با  سن ک خوبه ولی شکم خیلی واقعا تو مخه منم بعد دوتا زایمان یکم شکم‌دراوردم داره روانیم میکنه.

❤❤❤ریپلای❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرم مجرده،مادر شوهرمم میگه ما یه تومن میدیم شما هرچقدر دوست دارید بدید من واقعاً موندم ...

من ک مادرشوهرم اینا بابام‌اینا از کربلا اومدن فقط ی زنگ زدم گفتم شرمنده بخاطر انفولانزا نمیایم دیدنتون تمام

❤❤❤ریپلای❤❤❤
ن گلم شما ببخشید من نگاه نکردم ک ریپلای شده ب اون‌سخص یا نهحق داشتی ناراحت شی.با  سن ک خوبه ولی ...

قربونت برم
خیلی بده تنها امیدم اینه که بعداز شیردهی رژیم بگیرم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من ک مادرشوهرم اینا بابام‌اینا از کربلا اومدن فقط ی زنگ زدم گفتم شرمنده بخاطر انفولانزا نمیایم دیدنت ...

کار خوبی کردی 

ولی من اگه نرم توش حرف زیاده آخه این دختر عموئه کاندید بوده واسه شوهرم شوهرمم زیر بار نرفته

کلی درگیری داشتیم تا الان

ورزش.من میخوام‌شروع کنم تنبلیم میاد

جون من بیا با هم شروع کنیم

کار خوبی کردی  ولی من اگه نرم توش حرف زیاده آخه این دختر عموئه کاندید بوده واسه شوهرم شوه ...

برو اگه میتونی نی نی رو بده مامانت اگه نه ببر توگوشش پنبه بزار

❤❤❤ریپلای❤❤❤
حالا باز گاهی محض دلبری عیبی نداره ولی خدایی همیشه باشه خیلی لوسه بچه اسم داره دیگه

عادت کردیم دیگه چون داداشش ی سال و نیم‌ازش بزرگتره از اول بهش گفته نی نی مام عادت کردیم 

❤❤❤ریپلای❤❤❤
همه ش به کنار چقد لوسی! نینی چیه؟ بچه دیگه

اگه از لوس بازی بدت میاد ،چرا عضوه نینی سایتی 😁

تا شیش ماهگی نینیه دیگه

اقا من دوتا نی نی دارم‌اخه سخته ولی پایم

باشه درخواست میدم بیا هفتگی گزارش بدیم و وزن کشی کنیم شاید فرجی شد