2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست
الان ۷ ماهشه .... تیرو مرداد   و شهریور منظورم بود

عاشقتم‌رزگل.الان انفولانزا ترسناکه بیشتر.من با دوتا نی نی همه جا میرفتم ولی الان از روزی ک انفولانزا اومده تو خونه قرنطینه ایم

❤❤❤ریپلای❤❤❤
به لاغری چاقی یا اینکه عروسی کدوم طرفه کار ندارم . تا وقتی انفولانزا شایعه بهتره بچه کوچیک چایی نبری ...

ممنون عزیزم کاملاً صحبتت منطقیه ولی  نمیشه نرم عموی شوهرم برای عروسی ما اومد و حتی ماشینشو داد،شاید نینیو نبرم 😔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقتم‌رزگل.الان انفولانزا ترسناکه بیشتر.من با دوتا نی نی همه جا میرفتم ولی الان از روزی ک انفولانزا ...

❤😄ممنون عزیزدلم

اره واقعا باید خیلی مواظب بود خاک تو سر انفولانزا ملتو حبس کرده 😧

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ممنون عزیزم کاملاً صحبتت منطقیه ولی  نمیشه نرن عموی شوهرم برای عروسی ما اومد و حتی ماشینشو ...

خودتم مواطب باش نگیری . همین که رسیدی خونه لباس خودت و شوهرتم کامل عوض کن و دست و صورتتم کامل بشور  بعد بچه بگیر بغلت

خودتم مواطب باش نگیری . همین که رسیدی خونه لباس خودت و شوهرتم کامل عوض کن و دست و صورتتم کامل بشور&n ...

🙏🏻😘💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
حالا گفتن حمله ملخا قراره شروع شه

ووواااه😲

مگه تموم نشد الان مگه فصل  ملخه؟

موقع برداشت گندم و ذرت حمله کردن که 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بچه رو بزار پیش خاهر یا مادرت ک خودتم تو عروسی راحت باشی 

به نظرتون چقدر کادو بدم
حدود یکساله به خاطره بارداری هیچ جا نرفتم عرفش چقدره ؟

که نه کم باشه نه زیاد 

بعضیارو اصلا درک نمیکنم

چون افسرده ای

به نظرتون چقدر کادو بدم حدود یکساله به خاطره بارداری هیچ جا نرفتم عرفش چقدره ؟ که نه کم باشه نه زی ...

نمیدونم بعصیا زیاد خرج میکنن بعضیا کم

از مادرشوهرت یا خواهرشوهرات بپرس

اونا هرچقد گفتن تو ۱۰  ۲۰ تومن بیشتر بده😂😂  از قصد کم میگن ک یوخت شمارو خراب کنن

نمیدونم بعصیا زیاد خرج میکنن بعضیا کم از مادرشوهرت یا خواهرشوهرات بپرس اونا هرچقد گفتن تو ۱۰  ...

خواهرشوهرم مجرده،مادر شوهرمم میگه ما یه تومن میدیم شما هرچقدر دوست دارید بدید

من واقعاً موندم چکار کنم فک کن با تغییر سایزم یه لباس باید بگیرم که بعداً اصلاً به دردم نمیخوره از یه طرفم به قول بچه ها آنفولانزا اومده و استرس نینیمو دارم 

خیلی سخته😩

دلم میخواد نرم ولی واقعاً زشته