2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وزنم اوکیه فقط شکممه.۵۷ کیلوام با قد ۱۶۴

من پس خیلی وحشتناکم😂😂😂

من قدم۱۶۱ وزنم ۶۴ 

چقدر طول میکشه لاغر بشم قبلاً ۵۰کیلو بودم تو بارداری شدم ۶۸ 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من پس خیلی وحشتناکم😂😂😂 من قدم۱۶۱ وزنم ۶۴  چقدر طول میکشه لاغر بشم قبلاً ۵۰کیلو بودم تو بار ...

منم ۵۰ کیلیو بودم باردار شدم بعد شدم ۶۴ بعد زایمان ۶۰ دوسه ماه ک گذشت شچدم ۵۷

❤❤❤ریپلای❤❤❤
این اسم سایته فرق داره اما مدام به بچه بگی نینی لوسه دیگه مثل شوشو میمونه

خخخخخ
آخه من اجاق کور بودم
خدا به زور به ام داد
حالا دور از شوخی باشه از این به بعد سعی میکنم اسمشو بگم😊

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
منم ۵۰ کیلیو بودم باردار شدم بعد شدم ۶۴ بعد زایمان ۶۰ دوسه ماه ک گذشت شچدم ۵۷

پس دلمو خوش نکنم که میگن شیش ماه بعد به وزن اولیه برمیگردم

افرین اسمشو بگو خود بچه م به اسمش عادت کنه

باورت میشه تو خونه فقط بهش میگم جونه مامان
انشاالله خدا به همه👈🏿 بچه 👉🏿بده و کسی تو حسرتش نمونه

خب من خودم نخاستم بشم ۵۰.من از اول دوست داشتم وزنم ۶۰ باشه.الان ۵۷ و ۸ اوکیه برام.

برات پیغام گذاشتم😘

سلام مرجان جون بنظر منم نرو نی نی گناه داره اذیت میشه ☺

سلام عزیزه دلم

چطوری؟ پسر گلت چطوره؟

آره خودمم از آنفولانزا میترسم،به احتمال زیاد میزارمش پیش مامانم