2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوریه🤔

گوشت یا مرغ رو سرخ میکنی با الوچه و  به میذاری میپزه اخر سرم دارچین نمک شکر پودر لیمو عمانی گلاب بهش اضاف میکنی میذاری ابش کم بشه 

من مامانم درست میکنه همیشه خودم بلد نیستم😌😊

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
حالا‌چطوری‌هست‌بگو

خوراك لوبيا ديگه

همون كه شبيه عدسيه كنسروشم هست 😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
چطوریه‌بگو

بادمجون رو حلقه ای سرخ کن

پیاز داغ و گوجه یا رب و سیب زمینی(که من نگینی کردم میتونی حلقه هم بکنی) و گوشت چرخ کرده(من با گوشت چرخی کردم میشه با مرغ یا گوشت تیکه ای ریش شده هم کرد) رو باهم تفت میدی

برنج و آبکش کردم یمقدارش و تو ماست و زعفرون ریختم برای ته دیگش بعد لایه لایه بادمجون و اون مخلفات گوشت و پیاز داغ رو ریختم با برنج

اگر قالب داری بزار تو قالب و فر (روش رو فویل بکش) من گذاشتم تو پلوپز

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خوشمزه‌میشه🤔

اره یه جور غذای جدیده دیگه مزه اش مثل فسنجونه میفهمی چی میگم ما مامانم سالی ماهی درست میکنه .....زنگ میزنه میرم میخورم 😂😂😂

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
آخه‌نوشتی‌لوبیا‌چینی🤔

ن بغله ت اشتباه دستم خورده به ن😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
به به چطوری سوخاری میکنی دستورش

گلم گوشت مرغ رو به قطعات کوچک خرد میکنیم تمیزمیکنیم بعد به مدت نیم ساعت تایه ساعت میزاریم تو پیاز رنده شده آبلیمو نمک فلفل سیاه بعد یه تخم مرغ میشکنیم تو کاسه مرغارو اول به آرد گندم بعد به تخم مرغ وبعدم به آرد سوخاری آغشته میکنیم ومیزاریم تو روغن داغ به مدت چند ساعت باشعله کم ودربسته بپزه وباگوجه سرخ شده وسیب زمینی نوش جون کنی 

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
ای‌تو‌روحت‌مغزمو‌منحرف‌‌کردی😣

😁😁😁😁😁😁