2777
2789
عنوان

چالش لاغری

360 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم. من در حال کاهش وزنم فعلا تو یکماه 5کیلو کم کردم. تو اینستاگرام پیج زدم چالشی. که دور هم جمع بشیم. یجورایی رقابت کنیم اینطوری انگیزمون بیشتر میشه. شما هم اگر در حال لاغری هستین فالو کنید.  hasti.newstyl

من چن بار لاغر کردم دوباره چاق شدم پوستم داغون ..دیگه رژیم‌نمی گیرم فقط یه کم خوراکم‌کمتر‌کردم الان تناسب اندام دارم

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
من چن بار لاغر کردم دوباره چاق شدم پوستم داغون ..دیگه رژیم‌نمی گیرم فقط یه کم خوراکم‌کمتر‌کردم الان ...

همین دیگه چاقی برمیگرده لامصب

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چن بار لاغر کردم دوباره چاق شدم پوستم داغون ..دیگه رژیم‌نمی گیرم فقط یه کم خوراکم‌کمتر‌کردم الان ...

اره خب عزیزم. من کم خوری و سالم خوری انجام میدم. رژیم سخت نمیگیرم

اره خب عزیزم. من کم خوری و سالم خوری انجام میدم. رژیم سخت نمیگیرم

اگه چاقی ارثی باشه معمولا بر میگرده من کلا از همون دوران دبیرستان پایین تنم بزرگ بود نسبت بالا تنم .لاغر میکردم دوباره برمیگشت

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

نشنیدم توضیح میدی لطفا

برو باشگاه بپرس

قبل از کار با دستگاه اول باید چربی های بدنت آب بشن بعد تثبیت و عضله سازی

البته منم اطلاعاتم زیاد نیست

خودمم فعلا هم باید ۶ _۸کیلو و البته یکی دو سایز کم کنم

🖤 
2790
2778
2791
2779
2792