2789
عنوان

عکس پاییزی😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 59 پست
😂😂😂😂😂 شبا احضار روح میکنیم ب اون پارک روبرو هم میگیم پارک ارواح

😅😅😅وای خداااا دختر پرده رو بکش بزار پارک ارواح رو نبینی 😱😱

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
نگو خواهر کجاش لوکسه سیل و قبرستونو ......😣😣

بخدا جدی میگم.

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😅😅😅وای خداااا دختر پرده رو بکش بزار پارک ارواح رو نبینی 😱😱

چشم😂😂😂

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
طلا جان تو تاپیک قبلت جوابمو داده بودی.اومدم دیدم ترکیده.ندیدم جوابتو مگه جهزیه با پسر نیست؟

عزیزم  یخچال و تلوزیون با پسره

عزیزم من پیگیر تاپیکات هستم نتیجه دادگاه امروز چیشد؟

سلام عزیزم 

تازه رسیدم خونه

ب شوهرم زنگ زدن گفت بابام الکی شکایت کرده الان میایم رضایت میدیم.

مهریه هم ک اجرا گذاشتم قاضی برام نوشته یک سکه پیش .هر هشت ماه هم یک سکه😒😒 با این وضع مجبورم بچه هارو بهش بدم.

من نه ملیون هزینه وکیل دادم .فک میکردم مهریه میگیرم پسش میدم.ولی الان چ کنم

سلام عزیزم  تازه رسیدم خونه ب شوهرم زنگ زدن گفت بابام الکی شکایت کرده الان میایم رضایت میدیم. ...

سلام همشهری عزیزم ای بابا نارحت شدم بچه هاتو میدی ببره😢میتونی تحمل کنی؟

سلام همشهری عزیزم ای بابا نارحت شدم بچه هاتو میدی ببره😢میتونی تحمل کنی؟

اره دیگ مجبورم ،مادرم ک قبول نمیکنه،پولی هم ندارم خونه جدا بگیرم.شما هو لری،کجایی

عه  کجایی خرم اباده؟ من عاشق لرستانم

بله عزیزم😍