talllla مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 عنوان عکس پاییزی😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 59 پست 🐠🍁🍁🍁🍁🍂🍂🍂🍂 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1398/09/18 | 10:48 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدا۸۴ عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 بله عزیزم😍 من ۲۲ سالمه تا ۲۰ سالگی اونجا زندگی کردم دریاچه کیو نیست ولی یا طرفای علوی مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 مگه تا۷سالگی پیشت نیستن؟راهی نیست برگردی؟ ارع پیش من هستن ولی واقعا بزرگ کردن بچه بدون پول کار محالیه،ن هیچ راهی برای برگشت نیست.صبح تو خیابون دیدمش،حالم ازش بهم خورد.دلم میخاست سرشو بکنم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 من ۲۲ سالمه تا ۲۰ سالگی اونجا زندگی کردم دریاچه کیو نیست ولی یا طرفای علوی چ باهوش.خب الان کجایی 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 اره گلم ولی الان شیرازم همسرت شیرازیه 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
یلدا۸۴ عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 چ باهوش.خب الان کجایی کرمانشاه اینقد دلم تنگشه با اینکه دوسال اینجایم هنوزه هنوزه عادت نکردم هنوزه یه دل سیر نخندیدم وشاد باشم مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 کرمانشاه اینقد دلم تنگشه با اینکه دوسال اینجایم هنوزه هنوزه عادت نکردم هنوزه یه دل سیر نخندیدم ... اخی غریبی اونجا. 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
bano75 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 8396 ارع پیش من هستن ولی واقعا بزرگ کردن بچه بدون پول کار محالیه،ن هیچ راهی برای برگشت نیست. صبح تو خیاب ... اه میفهممت عزیزم نمیدونم چی بگم تا اروم بشی دوست گلم خدا بهت صبر بده سنت کمه شروع کن درس بخون منم دارم درس میخونم یه دخترهم دارم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 نه لره واسهوکارامدیم اینجا چ خوب موفق باشین 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
یلدا۸۴ عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 اخی غریبی اونجا. نه همه فامیلامون اینجان دراصل پدرم ومادرم کردن ،من خرم اباد بدنیا اودم مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
bano75 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 8396 چ خوب موفق باشین مرسی عزیزم زندگی کلن سخته منم شوهرم یه صفات بدی داره ولی بخاطر دخترم مجبورم 😔تحمل کنم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 من فک کردم این عکس پل اناریه😆😆😆 ن بابا.ساحلیهپل اناری😂😂😂 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6820 مرسی عزیزم زندگی کلن سخته منم شوهرم یه صفات بدی داره ولی بخاطر دخترم مجبورم 😔تحمل کنم خدابزرگه،برای خوشبختی تون دعا میکنم عزیزم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم