2789
عنوان

عکس پاییزی😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 59 پست
خیلی قشنگه ولی مواقع بارون شدید ترسناک نمیشه؟تاحالا ندیده بودم اینقدر نزدیک به رودخونه ساختمون بسازن ...

بله وقتی ک سیل اومد خونه ها رو تخلیه کردیم 

تا طبقه اول پر ازاب بود

ما طبقه س هستیم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله وقتی ک سیل اومد خونه ها رو تخلیه کردیم  تا طبقه اول پر ازاب بود ما طبقه س هستیم

یه جورایی ترسناکه برا من. ینی من فوبیا دارم که تو کوچمون رودخونه باشه و بچه هام برن بیرون اب ببرشون😣😣😣

بله وقتی ک سیل اومد خونه ها رو تخلیه کردیم  تا طبقه اول پر ازاب بود ما طبقه س هستیم

ای واااای چقدر وحشتناکه خب واقعا نباید مجوز ساخت میدادن اون کوهای رو به رو هم هیچ پوشش گیاهی نداره سیلاب سریع راه میفته.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
شما خونتون تو سیل عیدنوروز آسیبی ندید

اسیب جدی ک ن 

ولی اب کاملا پر پارکینگ شد

تا طبقه اول هم اومد

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
ای واااای چقدر وحشتناکه خب واقعا نباید مجوز ساخت میدادن اون کوهای رو به رو هم هیچ پوشش گیاهی نداره س ...

تازه اون روبرو قبرستونه😂😂😂

تازه اون روبرو قبرستونه😂😂😂

وااای خدااااا نظرم عوض شد اصلا هم قشنگ نیست😱😱😱ارواح ،طغیان رودخانه من میترسممممم😣😣😣😣

وااای خدااااا نظرم عوض شد اصلا هم قشنگ نیست😱😱😱ارواح ،طغیان رودخانه من میترسممممم😣😣😣😣

من وحشتناک تر از رودخونه با وجود قشنگی و دوست داشتن ولی به شدت به شدت میترسم خصوصا چون بچه دارم حس میکنم بچه هام اب میبره از قبرستون که دیگه نگم برات😣

من وحشتناک تر از رودخونه با وجود قشنگی و دوست داشتن ولی به شدت به شدت میترسم خصوصا چون بچه دارم حس م ...

جالب اینه اینجا منطقه لوکس و گرونیه تو شهرمون😝

😂😂😂😂😂 شبا احضار روح میکنیم

ب اون پارک روبرو هم میگیم پارک ارواح

بچه نداری؟نمیترسی برا بازی برن تو کوچه و خدا نکرده بیفتن تو اب

چرا دارم ولی خیابون بین ما و رود خونه 

تنها هم بیرون نمیرن.

من وحشتناک تر از رودخونه با وجود قشنگی و دوست داشتن ولی به شدت به شدت میترسم خصوصا چون بچه دارم حس م ...

خدا نکنه عزیزم انشالله خدا بچه هات رو برات حفظ کنه مادر مهربون😍

منم از قبرستون خیلی میترسم مامانم یه خاله داره که خونش رو به روی قبرستونه وای یه وضعیتیه کلا شبا هرچی بالش دارن میزنن به پنجره که دیده نشه😅هیچکس هم ازشون نمیخره