2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4674 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باخودم گفتم طوری رفتار کرده که همه با خبر بشن آخه برای زنگ زدن یا نزدن به شوهرم باید از همه اجازه بگیرم واقعا ک چ زندگی ای شده بود ،،شبش زنگ زد گفتم چرا وشیت رو شکوندی داد بیداد راه انداختی گفت باید همه بشناسنت گفتم حالا کاری ردی ک واسه زنگ زدن هت باید از بقیه اجازه بگیرم مامانت زنگ بزنه بگ زنگ پسر من نزن کفت دیگ اونارم کلافه کردی او گفتم واقعا ک کاری کردی هیچکس احترام زنت رو داشتخ باسه گفت خوبته حالا بعد گفت امشب دارم میرم خونه دوستم گفتم مگه ان متاهل نیست گفت ونم زنش یه دیوونخ ای ست مثل تو قهر کرده رفته چقدرررر این ادم بیشعور بود جفتم دیونه تر از منو اون زنه هست که خونه رو خالی کرده واسه شوهرش تا عشق کیف کن من جاش بودم شوهره رو از تو خونه در میکردم گفت خوبه والامامانت همه چیزم یاد میده گفتم بیشعور حساب بزرگتری کوچکتری کن چرا اسم مامانمو میاری اون مگه چی گفته اون صلا یفهمه که تو چ عجلی هستی گفت میخواستی اسم مامانمو نیاری دفعه اخرت باشه همه چیز زندگیم حتی تماسامم مامانم حق داره دخالت کنه دفعه اخرت باشه گفتم امنه ک ترو انقدر لوس براورده

گذاشتی به منم خبر بده😐

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

آخه گفت میزارم بری بعد قبول شدم نذاشت بعد پارسال باز گفت میزارم بری باز تا قبول شدم نذاشت 😐😂😂😂 م ...

شغلش چیه؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!