بچه ها سلام تا از خواب بیدار شدم امروز غرغرها شوهرم شروع شد اصلا روزمو خراب کرد اعصابم بهم ریخت چرا اینا رو از تو حموم جمع نکردی چرا فلان نکردی تقصیر منه که میخواد بده واسش چای و صبحانه میارم اگه بخابم خوبه ادم میشه میگه تو پلشتی بااینکه مدام جارو و دستمال دستمه بخدا اینقدر دلم میخاد یکبار بهممحبتکنه موقع خواب بگه ببا بغلم یکبار یک شاخه گل برامبگیره دلمپر میکشه بخدا واسه یکممحبت بااینکه من بهش خیلی محبت میکنیم بیخیال روز خوبی داشته باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه وقتی رفت بهش پیام دادم حیف من برای تو حروممکردن من محبت تورو باید تو خواب ببینم اونم گفت تو بی مدیریتی وقتی بچه خواب ه کاراتو بکن کمتر استراحت کن درصورتی که خودم همین کارو میکنم
یه جوری رفتار کن بزار بفهمه ازش دلخوری میتونی چند تا خانواده که مردا به زناشون اهمیت میدن یا قربون صدقه میرن رو مثال بزنی و بگی خیلی دوست داشتم تو هم رفتارت مثل اینا بود