2777
2789
عنوان

لاغری با

158 بازدید | 8 پست

تردمیل کیا با تردمیل لاغر شدن ؟روزی چقدر؟؟میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم فقط تردمیل برم حوصله ورزشای دیگه رو ندارم نمیتونم سر ساعت برم و بیام بدنسازی هم نمیخوام کار کنم چون بدنو سفت میکنه میخوام فعلا لاغر شم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو خونه دارم من هر روز یه ساعت کار میکردم نیم ساعت صبح نیم ساعت عصر به همراه رژیم و کالری شماری ت ...

باشگاه گفت نیم ساعت میتونی بزنی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من تو خونه دارم من هر روز یه ساعت کار میکردم نیم ساعت صبح نیم ساعت عصر به همراه رژیم و کالری شماری ت ...

سلام عزیزم، میشه بگین کالری مصرفیتون چقد بود که ۹ کیلو وزن کم کردین و چه چیزایی رو رعایت میکردین، آخه منم باید ۱۲ کیلو وزن کم کنم، تردمیل هم دارم تو خونه 

❤هلن کوچولوی عزیزم دورت میگردم با همه وجودم❤
باشگاه گفت نیم ساعت میتونی بزنی

سلام، عزیزم، اگه میخوای وزن کم کنی، کنار ورزش باید یه رژیم اصولی هم داشته باشی  بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، وقت باشگاه رفتن هم نداشتم و به دکتر گفتم، تمرینات ورزشی بهم داد که توی خونه انجام می‌دادم 

خدا خیرش بده 

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/