2777
2789

شبا قبل خواب و صبحا ناشتا،نیم ساعت مونده به صبحانه دم کرده دارچین بخور،بدن قند و شیرینی

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم کرده دارچین محشره اگه طبعت سرده و حتما پیاده روی کن.تغذیه هم که خودت بهتر میدونی.من با دم کرده دارچین تو دوهفته تقریبا ۶ کیلو کم کردم البته کنار ورزش و رژیم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه ها وختی دمکرده دارچین‌میخورم جوشهای وحشتناکی میزنه صورتم و‌حتی بدنم دونه بزرگ‌میزنه ببخشید شرمنده ام‌حتی ناحیه بیکینی😥😥😥

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
دم کرده دارچین محشره اگه طبعت سرده و حتما پیاده روی کن.تغذیه هم که خودت بهتر میدونی.من با دم کرده دا ...

با شکر یا بی شکر ورزشتون چی بود عزیزم؟روزی چند بار دم کرده دارچین میخوردی

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
میشه دقیقتر دستورشو بگی عزیزم منم یه دو سه کیلو میخوام کم کنم تا عید

یه قاشق غذاخوری پودر دارچین رو ،یا چوب دارچین، رو با یه لیوان اب جوش حل میکنی تو قوری،میذاریش دم، یه ربع بعد اماده س، خوشمزه نیس ولی موثره

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
با شکر یا بی شکر ورزشتون چی بود عزیزم؟روزی چند بار دم کرده دارچین میخوردی

منکه رفتم عطاری معتبر چوب دارچین گرفتم.آب که جوش اومد چند تیکه چوب دارچین میریزم توش میذارم یه ساعتی رو حرارت کتری بمونه بعد صبحونه و بعد شام  میخورم دو فنجون میشه.البته درستش ناشتاس که من نمیتونم.بدون هیچ افزودنی.رنگ دمنوش سرخ شد یعنی آماده س.البته بعضیا زنجفیل و لیمو میزنن یا عسل .من امتحان نکردم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
یه قاشق غذاخوری پودر دارچین رو ،یا چوب دارچین، رو با یه لیوان اب جوش حل میکنی تو قوری،میذاریش دم، یه ...

میگم من قبلا تو یه مطلب خوندم دارچین رو نباید بجوشونی .چون سم تولید میکنه.

یه رب برای جوشوندن زیاد نیست؟

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

ورزشم نیم ساعت دوچرخه نیم ساعت پیاده روی .دارچین خودش اشتها رو خیلی کم میکنه و متابولیسم رو میبره بالا.واسه اونایی که کم کاری تیرویید دارن و طبع سردی دارن بهتر جواب میده

میگم من قبلا تو یه مطلب خوندم دارچین رو نباید بجوشونی .چون سم تولید میکنه. یه رب برای جوشوندن زیاد ...

نمیجوشه عزیزم ،روی بخار کتری میذاری،دم میکشه

منکه رفتم عطاری معتبر چوب دارچین گرفتم.آب که جوش اومد چند تیکه چوب دارچین میریزم توش میذارم یه ساعتی ...

رژیم و ورزش چی

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
رژیم و ورزش چی

رژیم من خودم از هر غذایی که داریم ۵ ۶ قاشق میخورم برنج باشه نونم دو کف دست و مثلا دوتا کوکو و کتلت و ۳ ۴قاشق خورش یا یه ظرف بزرگ سوپ یا آش هرچی که باشه سخت نمیگیرم.قند و شکر و چربی زیادی هم که نباید تو رژیم باشه.میوه روزی دوتا نهایت ۳تا