2777
2789
شبا قبل خواب و صبحا ناشتا،نیم ساعت مونده به صبحانه دم کرده دارچین بخور،بدن قند و شیرینی

مرسی عزیزم.من یه مخلوط از چایی ترش و سبز و دارچین و زنجبیل و زیره و زنیان و قهوه سبز میخورم همیشه شبا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم کرده دارچین محشره اگه طبعت سرده و حتما پیاده روی کن.تغذیه هم که خودت بهتر میدونی.من با دم کرده دا ...

چقدر خوب واقعا. اره طبعمم سرده. میگم من دمنوش چایی سبز و ترش‌ و قهوه سبز و دارچین و زنجبیل و زنیان و زیره همه رو مخلوط میکنم بخورم. ضرر نداره همه رو باهم میخورم به نظرت 🙄

چقدر خوب واقعا. اره طبعمم سرده. میگم من دمنوش چایی سبز و ترش‌ و قهوه سبز و دارچین و زنجبیل و زنیان و ...

خدای نکرده به بدنت آسیب میزنی.چایی سبز که خیلی تاثیر نداره.قهوه سبزو حداقل جدا دم کن بخر صبحونه یا عصرونه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
رژیم و ورزش چی

سلام، عزیزم،. رژیم و ورزش خیای مهمه و باید همراه هم باشن تا ان شاا...کاهش وزن درست و مؤثری انجام بشه 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/