2777
2789
عنوان

حس ششم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این چه ربطی داشت😐😐

ربطش به بی ربطیشه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

عزیزم بگومن کی ازدواج میکنم رومو زمین ننداز😳

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

چندبارکه اشتباه بهشون بگی دیگه طرفت نمیان

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
این نیست فقط کاش این بود میتونم ذهن خوانی کنم اونم از روی چهره

میشه بار کاربری بدون اینکه طرفو دید با حس ششم چیزایی حدس زد؟

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

حالا تو ک انققققد مهربونی چی میشه واس منم بگی اسی🤗💕

بهم بگو کسیکه دوسش دارم برمیگرده بهم؟؟؟؟ 

اونم دوسم داره؟؟؟؟

بخدا کلی دعات میکنم من😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
چ جالب

ای خدا دیگه از زندگی لذت نمیبرم شغل آدم هارو بگو آل کن بل کن عصبی ایم میکنه نمیدونم چه اصراری دارن آینده رو بدانند من اگه جای اینا بودم میسپوردم به همون بالایی که هوای همه رو داره

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔