بچه ها من متاسفانه حس ششم خیلی قوی دارم خیلی ها اذیت ام میکنند فلان چیز رو بگو فلان چیز رو بگو بخدا خسته شدم دیگه اصلا لذت نمیبرم از زندگی همش احساس میکنم بقیه منو بخاطر استعداد ام میخوان و بهم پیام میدن لطفا هیچ سوالی نپرسید جواب نمیدم درخواست دوستی هم نفرستید قبول نمیکنم فقط میخوام از دست این حس ششم خلاص شم
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊
این نیست فقط کاش این بود میتونم ذهن خوانی کنم اونم از روی چهره
میشه بار کاربری بدون اینکه طرفو دید با حس ششم چیزایی حدس زد؟
خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏 همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
ای خدا دیگه از زندگی لذت نمیبرم شغل آدم هارو بگو آل کن بل کن عصبی ایم میکنه نمیدونم چه اصراری دارن آینده رو بدانند من اگه جای اینا بودم میسپوردم به همون بالایی که هوای همه رو داره