2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 96 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ینی یهویی شد اقا یهو در رفت  چجور بگم خو😂😂😂

خب لعنتی ناخواسته چیه دیگه 😂😂😂 در هر صورت چیز مهمی نیس ارزش یه زن خیلی بالاتر از این حرفاس 😉 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
خخخ چ کنجکاو من بعد عقدم همش ب شوهرم میگفت مگه میشه بره داخل  غیر ممکنه 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😂

منم  دقیقا انقدر ترس داشتم که کابوس شبام بود مخصوصا که یه هفته قبل عروسی ازم خواست تموم شه 

منم وحشت کردم حتی تو روش با لا اوردم از استرس🤣🤣🤣

یادش بخیر موند شب عروسی

شب عروسیم استرسم انقدر زیاد بود که همش میرفتم جیش

اخرشم خودش گفت بمونه برای بعد

چقدر واقعا الکی ترس داشتم😑

ناخواسته اسیب دیده رو درک نکردم ولی اصلا ناراحتی نداره اولا که بدن خودته به کسی ربط نداره . دوما شوه ...

یعنی هدف رابطه کامل نبود چقدر جزئیات میپرسن آدم خجالت میکشهه

خب میبینین از این رسمای مزخرف دارن بگین عقدو عروسی ی جا دختر عمه شوهرمم ۴سال عفد موندن تابعد عروسی پاتختیو اینا کارشونو دیدن دوماه بعد عقدم رفتم خونه عمه شوهرم گفت جاتو پیش خودمون پهن کنم یا پیش شوهرت من اینجوری😑😑😐😐گفتم پیش شوهرم دیگه 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
کلا خانواده ما به این چیزا اهمیت نمیدن  مردا اگه عاقل باشن از چشمم بکارت زنو تشخیص میدن اینجا ...

منم چیزی به عنوان نامه سلامت....نداشتم ولی واسم مهم بود تا زمان ازدواجم نگهش دارم😑

بله شوهرم متاسفانه عمدی نبود و قرار نبود که رابطه کامل باشه اما خب من بکارتم رو از دست دادم الان است ...

اگه تازگی از دست دادی طبیعیه 

منم تا یه ماه همش گریه میکردم و استرس داشتم همش شوهرم دلداریم میداد بعد چند وقت عصبانی شد گفت تموم کن گریه هاتو 

منم فک کردم این میخاد منو طلاق بده داشتم از استرس میمردم فقط میگفتم جواب مامانمو چی بدم🤣🤣🤣🤣

سلام ملیکم
میبد یزد

آره راس میگی شوهر منم یزدی بود گفت برا ما مهم نیس تو عقد کارشو انجام داد من بدبخت از ترسم ب هیچکس نگفتم خودش پرو پرو رفت ب مامانش بعدم ب مامانم گفت مامانم کم مونده بود تیر بارونم کنع☹️😭🤦‍♀️😐😒چقد دعوا کرد حتی ازخونه انداختم بیرون دوماه خونه مادرشوهرم موندم🤨

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
یعنی هدف رابطه کامل نبود چقدر جزئیات میپرسن آدم خجالت میکشهه

فدات شم خجالت نداره . بالا گفتم بهت هرچی شده به خودت مربوطه چون راجب بدن توعه . هیچی شخصی تر از بدن ادم وجود نداره . ناراحت نباش بیخودی 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤