2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 96 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارترتوضیح بدی شوهرت کاری کرده یا....؟؟؟؟

بله شوهرم متاسفانه عمدی نبود و قرار نبود که رابطه کامل باشه اما خب من بکارتم رو از دست دادم الان استرس دارم آرامش ندارم همسرم ادم خوبیه من شکاکم بددلم زودرنجم و از اونموقع که این اتفاق افتاده خیلی رابطه مون بد شده چون من همیشه ناراحتم

الان اون مادرشوهره چطوره به نظرم از اوناست که تو همه کارا دخالت میکنه

دقیقا منتهی من شوهرمو مقصر میدونم که با فکر پدرو مادرش زندگی میکنه با اونا کاری ندارم چیزیم میگن ج نمیدم فقط شوهرمو بیچاره میکنم😁

ما تو شهرمون نامه سلامت نمیگیریم اصلا رسم نداریم بعد عقدم نزدیکی میکنیم و حل شدست برامون .... ...

وای توروخدا کدوم شهرین؟خیلی باحالید😂😂😂

مهره ی مار روزگارمی عشق موندگارمی نفس....
استرس از اینکه چی قراره بشه نکنه ... یا حتی فردا خود مرد بهت میگه تو همونی که دوران عقد پا دادی نمی ...

عزیزم همه ی استرسها قبل عروسیه اگر امکانش هست حتماااا عروسی رو با‌تجملات کمتر بگیرن...و اینکه مطمئم باش هیجوقت شوهرت این حرف بهت نمیزنه برعکس خیلی هم ممنونته مطمئن باش...فقط یکم الان حواستو جمع کن آتو دستش ندی ..چون متاسفانه مردها قبل عروسی وقتی بکارت از بین میره و چون میدونن این مساله خییییلی مهمه برای دخترا حسسسابی میتازونن و پر رو میشن

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی

خانوما میشه کسی کلا بکارت نداشته باشه

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫          
بله شوهرم متاسفانه عمدی نبود و قرار نبود که رابطه کامل باشه اما خب من بکارتم رو از دست دادم الان است ...

اینقدبه خودت سخت نگیرفقط مراقب باش باردارنشی دیونه عاشقته الان هم توعقدین پس ازچی ناراحتی عاقل باش مهم شوهرته وخودت به چیزای پوچ فکرنکن

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
منم ناخاسته پردم رفت

ناخواسته یعنی چی خب . یعنی بدون رابطه بود? 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤