ما دخترا خیلی بدبختیم که بخاطر کلی محدودیت نمیتونیم حتی همسر رو از نظر جنسی بشناسیم من دوران عقد هستم ناخواسته پرده م آسیب دیده الان روز خوش ندارم ... چرا باید زندگی اینطوری بگذره چرا مردا راحت بدون بازخواست .... لطفا در موردم بد فکر نکنید دلم خیلی گرفته بود
بله شوهرم متاسفانه عمدی نبود و قرار نبود که رابطه کامل باشه اما خب من بکارتم رو از دست دادم الان استرس دارم آرامش ندارم همسرم ادم خوبیه من شکاکم بددلم زودرنجم و از اونموقع که این اتفاق افتاده خیلی رابطه مون بد شده چون من همیشه ناراحتم
استرس از اینکه چی قراره بشه نکنه ... یا حتی فردا خود مرد بهت میگه تو همونی که دوران عقد پا دادی نمی ...
عزیزم همه ی استرسها قبل عروسیه اگر امکانش هست حتماااا عروسی رو باتجملات کمتر بگیرن...و اینکه مطمئم باش هیجوقت شوهرت این حرف بهت نمیزنه برعکس خیلی هم ممنونته مطمئن باش...فقط یکم الان حواستو جمع کن آتو دستش ندی ..چون متاسفانه مردها قبل عروسی وقتی بکارت از بین میره و چون میدونن این مساله خییییلی مهمه برای دخترا حسسسابی میتازونن و پر رو میشن
( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤