2821
2789
عنوان

آرامش زندگی

445 بازدید | 11 پست

ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ بستگی بهﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ نکن!و ﺑﺪ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻠﺖﺑﺪﺑﻮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻧﮑﻦ!ﻭ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﺸﯽ ﺑﯽﺍﻧﺘﻬﺎ...لحظه هاتون خوش دوستان خوبم

https://daigo.ir/secret/8739630985

برخی از آدمها به یک دلیل از مسیر زندگی ما میگذرند:به ما درسهایی بیاموزند...که اگر “می ماندند” هرگز یاد نمیگرفتیم…

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوشته امضامه👌👌

میدونم منم همنو کپی کردم اینجا گذاشتم تا اگه این آدما گذشتن و باعث ناراحتی شدن بدونیم که گذشتن تا بیاموزن اینجوری از ناراحتیه کارشون ناراحت نمیشیم و ب آرامش میرسیم

و چون جمله ی جالبی بود گفتم بجای نوشتن همونو بذارم  

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست